Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

vista başlat menüsü kayboldu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vista başlat menüsü kayboldu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bizim arkın pcsinde başlat menüsü kaybolmus bunu nası geri döndürebiliriz biliyomusun?? işletim sistemi vista acil yardım......" şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-09-08, 00:00   #1 (permalink)
muratcanix
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.08.08
Nereden: ANKARA
vista başlat menüsü kayboldu

bizim arkın pcsinde başlat menüsü kaybolmus bunu nası geri döndürebiliriz biliyomusun??

işletim sistemi vista acil yardım...
muratcanix çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-09-08, 08:07   #2 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist
Smile Ynt: vista başlat menüsü kayboldu

Alıntı:
muratcanix tarafından iletildi. Mesajı göster
bizim arkın pcsinde başlat menüsü kaybolmus bunu nası geri döndürebiliriz biliyomusun??

işletim sistemi vista acil yardım...
selamun aleykum bu xp de böyle hal oluyordu vistada denemek size kalmış

1 . XP CD'ni takıp, Görev Yöneticisinden Yeni Görev cmd yaz enter'a bas, çıkan dos ekranına
sfc /scannow (sfc'den sonra bir boşluk var başka boşluk yok) yaz Enter'a bas ve işlemlerin bitmesini bekle. Bozulan işletim sistemi dosyaların varsa düzelecektir

2.Arkadaşlar ikinci yötem ise başlat menüsü ile birlikte ekranda hiç bir şey görünmüyor diyorsanız şöyle yapın bu yöntemi tavsiye etmememin nedeni ise bir çok proğramı yeniden çalıştırmanız lazım ondan tavsiye etmedim.

Şöyle yapın;Bilgisayarınızı resetleyin,sürekli "f5" tuşlayın ard arda.Bu tuş kombinasyonu sizin sürümünüzde değişik olabilir,sonuçta güvenli kipte başlatacaksınız.Karşınıza gelen sayfadan güvenli kipte çalıştır satırını onaylayın.Başlat menüsü görünecektir denetimden kullanıcı hesaplarına tıklayın ve yeni bir hesap olusturun.çıkın ve bilgisayarınızı yeniden başlatmak için tıklayın,kullanıcı değiştir sekmesine tıklayınca oluşturduğunuz hesaba giriş yapmak için tıklayın hepsi bu kadar

aşagıdaki yöntem alıntıdır

3.Başlat menüsü kayboldu!!..

Arkadaşlar genelde oyun oynarken bu sorunları sıklıkla yaşarız,nedeni ise inidirdiğimiz oyun kendi tolbarını indirip,kendi ana sitesine yönlendirir.Sistem koruyucusu antivirüs olarak algıladığı bu hamleyi bloke eder.Tabiki sonuçta başlat menüsünü masa üstünde göremeyiz.Kısaca böyle tarif edeyim.

Gelelim asıl konumuza;Bilgisayarınızı yeniden başlatın,maus okunuzu başlat simgesinin daha önceki yerine getirip bekletin,başlat simgesi windows başlayınca çok kısa bir süre görünüp(iki saniye) tekrar kaybolacaktır,bu sırada çok hızlı bi şekilde simgeyi yakalayıp tıklamalısınız.Yakaladınız varsayıp devam ediyorum.Yine ikinci bir hamle ile bu defa çalıştır menüsünü yakalayıp tıklamalısınız,çok seri hareket etmelisiniz,yakaladınız umarım,şimdi rahatlayın artık hız gereksiz. şu kodu kopyalayıp;
%userprofile%/Application Data\Microsoft\Internet Explorer yapıştırın ve "enter" tuşlayın!!!..

Arkadaşlar windows başladığı ilk anda bu menü simgesi çok çok kısa bir an görünüp tekrar kaybolur,menüyü görünce üzerine tıklayıp hemen yakalamalısınız.açılınca yine çok seri bir şekilde çalıştır menüsünü yakalayıp tıklamalısınız.

kodu yazınca alt resimde işaret edilen dosyayı göreceksiniz.

>>>>>>>>

Eğer geri gelmez ise sistemi yeniden başlatın.Yöntem bizzat tarafımdan denemiştir sonuç olumlu%%

kolay gelsin!!!!
takva-yolu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

vista başlat menüsü kayboldu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
başlat menüsü emelina Genel 16 07-09-08 14:01
başlat menüsü sorunu h910 Genel(OS) 7 25-01-08 15:42
Başlat Menüsü ve Araç Çubuğu Kayboldu... Serciey Genel(OS) 3 08-10-06 18:19
başlat menüsü sorunu lllllerdemllll Genel 7 04-08-05 18:59

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:48.