Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Vista Bikaç Ayar başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar ben vista 64 bit'e yeni geçtim . ve anlamadığım baya bi kısım var
mümkünse çözebilecek arkadaşlardan cevap beklitorum..
ilk ...
arkadaşlar ben vista 64 bit'e yeni geçtim . ve anlamadığım baya bi kısım var
mümkünse çözebilecek arkadaşlardan cevap beklitorum..
ilk olarak şöyle bir sorunum var.. başlat menüsündeki kapat tuşuna bastığımda bilgisayar uyku moduna giriyo.. yani açtığımda kaldığım yerden devam ediyo...nası kapatcam ben bu bilgisyarı... (güç seçeneklerindeki "kapatma tuşu seçeneklerin"deki kapatma tuşu, biligsyarı kapata ayarlı..)
ikinci olarak ise vista bazı ayarları saklamıyo..her defasında düzgünce kapatmamam rağmen..
mesela flsah playerı yüklüyorum.. bi bakıyorum bi süre sonra yüklenmemiş olarak gözüküyo (ie,fireox vs..), sonra winamp agent'ı devre dışı bırakıyorum, bi daha ki açılışta tekrar devrede, bunun gibi sorunlar naapmalıyım..
+ ek bi soru : bnm eski klavyemde kapt tuşu vardı ona basıp kapatıyodum.. şimdiki klavyede kapat tuşu yok, uyku tuşu var. o uyku tuşunu nasıl kapat yhapabilirm..
Kardeş ilk sorunu Cvp lıyorum o pc yi kapat diğe bastığın tuşun üstünde Fare ile beklersen açıklması war sen onun yanında kilit kilitin yanında küçük ok var ona tıkla oradan Pc yi kapat dieceksin
Win defendirle alaksı olması lazım biras kurcala: oluyo sadece kurcala
Bilgisayarı Kapat tuşuna basıyorum ama uyku moduna giriyor
Çözüm;
Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Güç Seçeneklerine gir.Hangi profili kullanıyorsan ,o kısmın plan ayarlarını değiştir.Ardından gelişmiş güç ayarlarını değiştir'e tıkla ve aşağıdaki ayarı yap.
Çözüm;
Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Güç Seçeneklerine gir.Hangi profili kullanıyorsan ,o kısmın plan ayarlarını değiştir.Ardından gelişmiş güç ayarlarını değiştir'e tıkla ve aşağıdaki ayarı yap.
yalnız arkadaş o ayarı yapmış zaten,yine de olmuyo diyo
yalnız arkadaş o ayarı yapmış zaten,yine de olmuyo diyo
Bu cümlede nereye kastetmiş bilemiyorum.Sonuç olarak Güç Düğmeleri ve kapak kısmındaki tüm seçenekler Kapat olarak ayarlanmalı.Aynı sorunu yaşadığım için biliyorum.
Bu cümlede nereye kastetmiş bilemiyorum.Sonuç olarak Güç Düğmeleri ve kapak kısmındaki tüm seçenekler Kapat olarak ayarlanmalı.Aynı sorunu yaşadığım için biliyorum.
biliyorum aynı olay benimde başıma geldi ama "kapat" olarak ayarladıktan sonra bi sorun yaşamadım.bu arkadaş
Çözüm;
tamam arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. buraları bilmiyodum.. yeni gördüm..
birde şu ek soruya bi çözüm bulabilsek çok iyi olcak yaa... çok ihtiyacım var o tuşa nası olabilir acaba...