--------------------------------------------------------------------------------
islemci : 5,9
bellek : 5,9
grafik : 5,9
oyun grafik : 5,9
harddisk : 5,9
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Vista Dan Bilgisayarınız Kaç Aldı... başlıklı konu tartışılıyor; -------------------------------------------------------------------------------- islemci : 5,9 bellek : 5,9 grafik : 5,9 oyun grafik : 5,9 harddisk : 5,9...
--------------------------------------------------------------------------------
islemci : 5,9
bellek : 5,9
grafik : 5,9
oyun grafik : 5,9
harddisk : 5,9
bazı arkadaşlar hepsine 5.9 5.8 diyorda sol taraftan pc nize baktığımızda -1 edicek pc ler var XD
İşlemci ; 5,4
Ram : 5,5
grafik : 6,0
Oyun grafikleri : 5,8
sabit disk : 5,3
vistanın bana değilde benim ona verdiğim puan daha önemli değilmi arkadaşlar ? sonuçta ben onu kullanacağım o beni değil![]()
valla benimki xp öle bi sorunum yok![]()
hepsinden 5.9
''..Cix Hayata Açılan Tek Tık.."
En düşük 4.7
5,9
benim pc de 6.5 verdi hepsineiyimi
en düşük 4.5 görülüyor..diğerleri 5 üzerinde..
32 Mb disk 5.9 puan alır puanlama en alt puan alan donanımın puanı olur ve bunu geçecek disk olmadığından yüksek çıkması imkansız diyebiliriz SAMSUNG 1 TB 7200 SATA2 32MB vista kurdum 5,9 aldı Şuan 16 Mb 500 GB Disk' 5,8 düştü puanlama ya dikkat etmek gerekli ram,disk puanı düşenler donanımlarından kötü sonuçlar alabilir olayın ciddiyet gerektiği açıktır puanı pc donanımlarına vermekte donanımın ram puanı düşük olanlar virüs olabilir geri planda çalışan uygulamalar olabilir dikkatli olunmalı kaynatmayalım der sağlıcakla esen kalın
Bir Düşmanınızla Devamlı Savaşırsanız, Ona Bildiğiniz Bütün Taktikleri Öğretmiş Olursunuz.