Merhaba arkadaşlar Vista Ultimate Benim Makinaya 4.7 verdi sizler kaç aldınız
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Vista Dan Bilgisayarınız Kaç Aldı... başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba arkadaşlar Vista Ultimate Benim Makinaya 4.7 verdi sizler kaç aldınız...
Merhaba arkadaşlar Vista Ultimate Benim Makinaya 4.7 verdi sizler kaç aldınız
ben 4.2 aldım.....selamlar
......Gerçekçi ol; imkansızı yarat...CHE
Düşünme ve tahammül insanı hayvandan ayırır.
Gereksiz bir konu.
Sistemleri bilmiyoruz,sadece kendini tatmin etmek amacıyla açılmış.
Yinede yazayım ; 2.5 Civarı almıştım.
Anti AVEA!
Sistem özelliklerinizi kontrol panelinizdeki Bilgisayarım bölümüne yazarak açtığınız konularda okuyanların daha iyi fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz. Yoksa sizin hangi sistemde ne aldığınız bilmeden okuyanlar için birşey ifade etmez.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
işlemci ve ekran kartından çöktüm 3.1 gibi bişey vermişti harddisk ve ramden yırtık 4.9 aldım galiba h.diskten![]()
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
bende HP nx6110 laptopla 3 almıştım![]()
4,5 verdi o da ram lere
BiRGüN HERkEs ErBAA LI oLAcAK
<-- Asus P5B --> <-- X1950 ULTIMATE -->
<-- 1gb 800Mhz --> <-- 120 GB Sata2 -->
Bunu nasil ögreniyoruz arkadaslar..? Program indirip test mi yaptiriliyor..
Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
En az kaç puan almak gerekiyormuş, ona göre sınava hazırlıyım bilgisayarı![]()
"Son nehir kuruduğunda, son ağaç kesildiğinde, son balık tutulduğunda, beyaz adam paranın yenmeyecek birşey olduğunu anlayacak." (Kızılderili Atasözü)
arkadaşlar ben yapamadım bana biri tarif edebilirmi nasıl ve nereden yapıcam![]()
Süper PC WaRRRrrr
AmA KuLLaNaN BişeY BiLMiYoR... (beN)
bütün notlar 4.7 5.7 arası ama oyun grafikleri 4.0 genel puana da 4.0 verdi bu puan işini anlammış diilim
benim asus f3jp laptopa 4.4 verdi pek sayın vista