hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "' KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİ SORUN ' arkadaşlar merhaba , öncelikle laptopumun özelliklerini vereyim : TOSHIBA Satellite A135-S2276 6-pound notebook with 15.4-inch ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 10-11-07, 18:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
audioslaver
New Member

Katılım tarihi: 10.11.07
Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

' KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİ SORUN '

arkadaşlar merhaba ,

öncelikle laptopumun özelliklerini vereyim :

TOSHIBA Satellite A135-S2276

6-pound notebook with 15.4-inch screen and 1.60 GHz Intel Core Duo T2060 processor
80 GB hard drive, 512 MB installed RAM (2 GB max), multi-format/dual-layer DVD drive (8x DVD+/-R)
Connectivity: 4 USB, 1 VGA, 1 S-Video, 1 headphone, 1 microphone, 1 PCMCIA
54g Wi-Fi LAN (802.11/b/g), 10/100 Ethernet, ATI Radeon XPress 200M video card (up to 128 MB shared)
Pre-installed with Microsoft Windows Vista Home Basic

Bu laptop bana hediye geldi , geldiğinde hiçbir kurulum cd'si yoktu . sadece laptopun kendisi ve kabloları var elimde . Xp sp2 olarak gelen laptopuma vista'yı denemek amacıyla vista kurdum .Sonra vista'nın yavaş ve kullandığım program ve oyunları desteklemediğini görünce tekrar xp kurdum . ama driver'larını birtürlü bulamadım . ne kadar araştırdıysam da hiçbir yerde xp driver'lar yoktu . manavgatta nekadar bilgisayarcı varsa götürdüm ve hiç birisi xp kurulu laptopuma driver yükleyemedi . kafamı kurcalayan soru şu :

bu laptop bana geldiğinde xp kuruluydu ve driver'ler sorunsuz yüklüydü , ama şuan ne yaparsam yapayım bulamıyorum . acaba vista driver'larını xp'ye uyumlu hale getirmenin bir yolumu var ? böyle bir programmı var ? bilgisi olan lütfen paylaşsın . hatta ben bu driverleri bulurum diyen birisi varsa lütfen yardımcı olsun . en azından ekran kartı driverini ve ses kartı driver'ini konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim . şimdiden teşekkürler .

toshiba sitesinde ki driver listemin link'inide veriyorum isteyen göz atabilir .

Toshiba Support - Content List
audioslaver çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-11-07, 19:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
SaToRi
Member

Katılım tarihi: 31.08.06
Nereden: istanbul
Ynt: Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

arkadaşım everest ultimate adlı programı kur pc ne donanımların 7 ceddine kadar döküyo ordan verilen bilgiler eşliğinde driverlere ulabilirsin burda programı vermek nasıl olur bilmiyorum eğer bulamazsan pm at ben sana link veririm ilacıda dahil
SaToRi çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-11-07, 19:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
audioslaver
New Member

Cevap: Ynt: Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

dostum şimdi söylediklerini deniyorum . beceremezsem yazarım . eyvallah .
Eski 21-11-07, 00:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
escape0121
Rookie Member

Katılım tarihi: 22.11.05

dostum notebook"u bana getirrsen problemi anında cozecegime sana garanti verebilirim ben de manavgattayım bence sen bana ugramamıssın(kime goturduysem yapamadi diyorsun ama bilemiyorum)

adres:tecnocell(vakıfban yanı)
AMD Sempron LE-1100 1.9GHZ@3.1GHZ//Zalman Fatal1ty FS-C77//GİGABYTE GA-M56S-S3//2x1GB PLATINIUM- SLI OCZ 900MHZ@1050MHZ[4-4-3-14]//PALİT 8600GT SONİC+//SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB CACHE, NCQ, SATA 2, BARRACUDA 7200.11//THERMALTAKE 520W W0073RE
escape0121 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-07, 10:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
Shah
New Member

Shah Avatar

Katılım tarihi: 22.02.07
Talking Ynt: Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Hi,

try a link below to all drivers for A135-S2276

Code:

RapidShare: 1-Click Webhosting

PREMIUM ACCOUNT

ENJOY IT

Yani diyor ki rapiddeki dosyayı indir

]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

Toshiba A135-S2276 XP Drivers Full.

Unzip and Burn CD (Zip ten çıkarıp cd ye yazdır)

Tested on a fresh install of XP ( Xp ye yüklenip test edilmiş )

http://www.mediafire.com/?5jzw0gmnz4i

]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Aha buda sitenin linki uzunca bir muhabbet dönmüş ama sonuç yukarıdaki iki link. Umarım işine yarar

Toshiba A135-S2276 XP Upgrade Problems - Page 16 - Notebook Forums and Laptop Discussion
Shah çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-11-07, 13:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
izmirkumrucafe
New Member

Katılım tarihi: 21.11.07
Nereden: adana
Cevap: Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

arkadaşlar benim de size bi sorum olacak.. yeni bi lap top aldım ve driver sorunu yaşıyorum. aztech 206U modem vista yüklü lap top da çalışmıyor. vistadan xp ye mi geçiş yapmam gerekiyor yoksa bunun bi başka yolu var mı ? yardımcı olursanız sevinirim..
izmirkumrucafe çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-11-07, 19:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
audioslaver
New Member

Cevap: Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim . vista'yı tekrar kurmuştum ama sayenizde xp'ye geri dönebileceğim . tekrar çok teşekkür ederim .
Eski 23-11-07, 19:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
audioslaver
New Member

Cevap: Ynt: Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

Alıntı:
escape0121 tarafından iletildi. Mesajı göster
dostum notebook"u bana getirrsen problemi anında cozecegime sana garanti verebilirim ben de manavgattayım bence sen bana ugramamıssın(kime goturduysem yapamadi diyorsun ama bilemiyorum)

adres:tecnocell(vakıfban yanı)

moruk evet birsürü yere götürdüm laptopu ama sonuç alamadım . senin yere hiç uğramadım . dükkanını biliyorum ama tamir yaptığını bilmiyordum . sanırım yeterince araştırmadım . neyse cvp yazdığın için teşekkürler , diğer arkadaşların verdiği link'ler işe yaramazsa ( ki yarayacak gibi görünüyor ) anında tecnocell'deyim . eyv
Eski 28-06-08, 11:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
delibo
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 27.06.08
Nereden: tekirdağ

AZTECH DSL 208U usb modemin vista driveri varmı bea bi türlü kurulmuyo vista ya , nerden aldım bu dandik modemi
delibo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-06-08, 17:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
Cole
V.I.Member
Bilgisayarım

Cole Avatar

Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 9

Alıntı:
delibo tarafından iletildi. Mesajı göster
AZTECH DSL 208U usb modemin vista driveri varmı bea bi türlü kurulmuyo vista ya , nerden aldım bu dandik modemi
Yanlış yere mesaj atmakla beraber yaklaşık 1 yıllık konuyu hortlatmışsın.Yine de söyliyeyim AZTECH DSL 208U maalesef Vista desteğine sahip bir Driver'i yok...
Cole çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-07-08, 17:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
delibo
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 27.06.08
Nereden: tekirdağ
Talking Ynt: Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun)

sağol yaw bi daha hortlatmam
delibo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Vista Driver Sorunu(kimsenin çözemediği sorun) ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
vista ses driver sorunu öncütakım Microsoft Vista 10 04-12-07 22:35
Vista Ultimate Ses Driver Sorunu dr8333 Microsoft Vista 2 24-10-07 21:31
Pegasus VC5U Vista Driver Sorunu faruk35 Microsoft Vista 0 06-06-07 20:30
Soundmax vista driver sorunu bi bakin arkadaslar.. playka Microsoft Vista 9 03-04-07 22:41

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:00.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999