hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Vısta Dvd Yazma Sorunu-yazdırdıgım Dvdlerı Okuyunca Bılgısayar Reset Atıyor

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vısta Dvd Yazma Sorunu-yazdırdıgım Dvdlerı Okuyunca Bılgısayar Reset Atıyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar hepinize merhaba,aslında foruma kayıt olma sebebim bu sorun.Bende 2 sene önce aldığım Nec marka bir çift katman dvd Writer ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 08-06-08, 12:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
simonemrah
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 08.06.08
Nereden: ISTANBUL
Exclamation Vısta Dvd Yazma Sorunu-yazdırdıgım Dvdlerı Okuyunca Bılgısayar Reset Atıyor

Arkadaşlar hepinize merhaba,aslında foruma kayıt olma sebebim bu sorun.Bende 2 sene önce aldığım Nec marka bir çift katman dvd Writer var.Windows xp kullanırken hiç bir sorunum yoktu,gayet güzel yazıyodu kendileri.Fakat Vista ultimate i kurduktan sonra kendi yazdığım dvd leri okuyunca bilgisayar reset atıyor.Problemin çözümünü bulamadım nedenini anlayamadım,farklı dvd lerle denedim acaba dvd de mi hata diye hep aynı şey.Başka bir vistada yazılan dvd benim bilgisayarımda çalışıyor fakat kendi yazdığım dvd yi okumuyor ve reset atıyor.Format atıcam indirdiğim dosyaları dvd ye çekmem lazım ancak okumuyo diye çekemiyorum de çok acile yardım ederseniz çok sevinirim.Şimdiden hepinize teşekkürler
simonemrah çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 12:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Ynt: Vısta Dvd Yazma Sorunu-yazdırdıgım Dvdlerı Okuyunca Bılgısayar Reset Atıyor

Çok ilginç bir hata daha hiç duymadım cd oynatıcı nasıl kendi kayıt ettiği cd leri seçipte onlara göre özel bir davranış gösteriyor anlamadım Belki sana yardımcı olamıycam ama herhalde bu sorunu senden başkası yaşamamıştır. CD oynatıcıyı başka bir bilgisayarda deneme imkanın varsa dene bence.
semender çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 14:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
simonemrah
New Member
Bilgisayarım

Ynt: Vısta Dvd Yazma Sorunu-yazdırdıgım Dvdlerı Okuyunca Bılgısayar Reset Atıyor

bencede çok garip bi hata.başka bi vistada deneme imkanım yok açıkcası öyle bi imkan olsa onu yapacaktım ama olmuyo.benim merak ettiğim nokta acaba bi uyumsuzluk mu var donanımla vista arasında,ki bu da çok mantıklı gelmiyo ya,ya da acaba donanım mı bozuk.şunu yazmayı unutmuşum benim yazdırdığım dvd ler başka bilgisayarlarda çalışıyo,sadece kendi bilgisayarımda çalışmıyo.uğraşıp vereceklere tekrar teşekkürler
Eski 24-06-08, 19:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
simonemrah
New Member
Bilgisayarım

yeni gelişmeleri bildiricemiçinde halen xp yüklü olan bilgisayarımda dvd writerı koyduğumda,okuymayan dvd yi okudu arkdaşlar bu nasıl bir hatadır yaa.lütfen bilen yardım etsin,ya da bi fikri olan paylaşırsa sevinirim

Bookmarks
Konu araçları

Vısta Dvd Yazma Sorunu-yazdırdıgım Dvdlerı Okuyunca Bılgısayar Reset Atıyor ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
pc reset atıyor emrekarizma Genel 2 12-03-08 18:30
neden reset atıyor hardumut Genel 0 27-01-08 11:16
Pc reset atıyor yardımm!!! mustang102030 Genel 1 13-01-08 19:22
PC Reset Atıyor turkche Genel 47 28-11-07 22:38
Pc ,DDR400 de reset atıyor... Arslan_M Genel 5 25-03-06 16:43

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:50.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999