Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Vista ve ekran kartı

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista ve ekran kartı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bugün pcye format çektim xp iken vista home basic kurdum Bütün Driverleri kurdum fakat aygıt yöneticisinde alttaki hata çıktı Sitesinden ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-07-08, 03:40   #1 (permalink)
BiG_BanG
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.09.05
Vista ve ekran kartı

Bugün pcye format çektim xp iken vista home basic kurdum Bütün Driverleri kurdum fakat aygıt yöneticisinde alttaki hata çıktı

Sitesinden vista uyumlu son sürüm ekran kartı driverini indirdim buseferde aygıt yöneticisinde şöyle bir sorun çıktı ekran kartını kaldırıyorum tekrar kuruyorum sağda çıkıyor kurulmuştur yeniden başlatmanız vs. yeniden başlatıyorum gene bu sorun =\
BiG_BanG çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 03:48   #2 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist
Ynt: Vista ve ekran kartı

selamun aleykum kardeş ekran kartı dereverin den kaynaklanıyor ya kuramadın yda alkası olmayan bir sürüm yada arızalı dır ondan kaynaklanıyordur ekran derdevereni sidi içinden svga sekmmesinde arat kendidi bulur yükler daha sonra gücelemeleri tam almalısın deyişlikleri tara yap pc açkapa işin görülür birde orda sanki fazladan şeyler yüklemisin gibi bişey var kardeş sağ tıkla sil de orayı temizle tekrar dene kolay gelsin zor değil inan sen yaparsın
takva-yolu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 03:52   #3 (permalink)
BiG_BanG
Member

Bilgisayarım

Cdnin içinde öle bişe yok malesef

WINXP64A
WIN98-ME
WIN2K-XP
driverleri tek var vista driver yok mecburi netten indiriyorum =\
BiG_BanG çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 04:10   #4 (permalink)
takva-yolu
Member

Smile Ynt: Vista ve ekran kartı

onun icin yanlış indirip başka bişey kuruyorsun orda bitane olması lazım sende 3 tane görünüyor dikkat VIG chrome9 HC IPG ORDA BU OLMASI LAZIM BÖYLE BİŞEY ARA kardeş kolay gelsin
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 04:32   #5 (permalink)
BiG_BanG
Member

Bilgisayarım

öle bişe bulamadım bişe daha sorcam güvenli modda iken düzgün gözüküyor herşey normal modda böle sorunlu
BiG_BanG çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 04:35   #6 (permalink)
takva-yolu
Member

haliyle güvenli modda bazı şelerden yoksun ve korumalı çalışıyor ondan dır kardeş
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 08:42   #7 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Kurduğun Catalyst i kaldır.O ünlem işaretli olanlara tıklayıp Sürücü Yazılımını Güncelleştir i seç.Ardından gelen seçeneklerden "Güncel Sürücü Yazılımını Otomatik Ara" yı tıklat.Sistem kendi otomatik uygun driverı bulup yükleyecektir.
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
ekran, vista

Konu araçları

Vista ve ekran kartı ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Anakarta entegre ekran kartı,onboard ekran kartı RRidgeback Ekran Kartları 2 21-06-08 16:04
vista ekran değiştirici serdarankarski Microsoft Vista 5 24-01-08 01:01
vista ekran sorunu semihhuseyin Microsoft Vista 8 02-12-07 20:44
Güncel Ekran Kartı İncelemeleri & Ekran Kartı Özellik Tabloları Blow-II Ekran Kartları 55 01-07-07 11:19
HIS 128MB Excalibur Radeon 9800 Pro ICEQ Ekran Kartı Ekran Kartı Nasıl ? cuneytyasar Ekran Kartları 11 07-04-04 11:15

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:34.