Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Vista etkinleştirdikten sonra sorun oldu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista etkinleştirdikten sonra sorun oldu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar vistamı uzun süre bekledikten sonra etkinleştirdim fakat bi problem oldu etkinleştirdikten sonra bütün vista belgeleri karşıdan yüklenenler masaüstündeki dosyalar ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-08-08, 23:02   #1 (permalink)
fatalflex111
Member

fatalflex111 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.08
Vista etkinleştirdikten sonra sorun oldu

Arkadaşlar vistamı uzun süre bekledikten sonra etkinleştirdim fakat bi problem oldu etkinleştirdikten sonra bütün vista belgeleri karşıdan yüklenenler masaüstündeki dosyalar kayboldu :S yardım edin nereye getti bunlar

Edit: Bu sorunun ardındanda şu sorun çıktı şimdi hiç bir program için yönetici izini alamıyorum tamam yazısı görünmüyor.Take ownership diyorum fakat o zamanda tamam yazısına tıklayamıyorum arkadaşlar gözünüzü seviyim yardım edin.

Bu arada vistam home premium

kullanıcı hesabı denetimi bana engel oluyor vede yönetici parolasını girin diyor başka bir hesap değil bu vistayı ilk kurduğumdan beri kullandığım hesap fakat şimdi bu hesabı yönetici olarak görmüyor mu sorun nedir acil yardım edin ya

En son fatalflex111 tarafından düzenlendi: 07-08-08 saat 23:27
fatalflex111 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-08-08, 16:06   #2 (permalink)
ensaronline
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.08.06
Nereden: Kocaeli
Ynt: Vista etkinleştirdikten sonra sorun oldu

sa.
Sanırım yeni bir hesap açılmış.
Eski hesap ya silinmiş ya gizlenmiş bilemiyorum.
Vistayı sonradan güncelemmek sorunlar doğurabiliyor. Sanırım sende bunun kurbanı oldun. Aeo.
ensaronline çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
etkinleştirme, vista

Konu araçları

Vista etkinleştirdikten sonra sorun oldu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
vista özeliklerini etkinleştirme veya devredışı bırakmak için takva-yolu Microsoft Vista 0 01-08-08 19:55
Vista Etkinleştirme Problemi OOG Microsoft Vista 4 21-11-07 21:56
AMD 690 serisi anakartlarda SATA destekli sabit disklere AHCI etkinleştirilmiş Vista yükleme ve NCQ etkinleştirme rehberi luxaeterna Anakart 1 11-06-07 04:24
xp etkinleştirme çello Genel 4 05-01-06 12:49
XP etkinleştirme acil system Genel(OS) 1 19-01-03 23:52

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 12:30.