hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Vista etkinleştirmek ne işe yarar? Gerekli midir?

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista etkinleştirmek ne işe yarar? Gerekli midir? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "2-3 hafta önce aldım bilgisayarı recovery dvdsi de vardı orjinal vistası da. Bu etkinleştirme muhabbeti ne ola ki niye böle ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 08-03-08, 20:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
carpediem8335
Rookie Member

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: izmir
Vista etkinleştirmek ne işe yarar? Gerekli midir?

2-3 hafta önce aldım bilgisayarı recovery dvdsi de vardı orjinal vistası da. Bu etkinleştirme muhabbeti ne ola ki niye böle bi işkence yapmışlar kullanıcılarına. KALDI Kİ orjinal olmasına rağmen kabul etmiyo ürün anahtarını yeni ürün anahtarı satın almaya teşvik ediyo bu sorunu nasıl çözeceğim. Etkinleştirmessem ne olur. Etkinleştirirsem ne kazanırım
carpediem8335 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-03-08, 01:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Razor1911
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.03.08
Nereden: Bilinmiyor
Ynt: Vista etkinleştirmek ne işe yarar? Gerekli midir?

Arkadasım Windows Üzerinde Geldiyse Yeni Ürün Ahantarina İhtiyacın Yok Eger Senden Etkinlestirme İstiyorsa Bunu Telefon Yolu İle Yapabilirsin Üstelik 5 Dk Sürmez Etkinlestirme Seceneginde Telefon Yolu İle Diye Bir Secenek Cıkar Ordan Ülkeni Seciceksin Sonra Sana Bir Kimlik Numarası Vericek Tlf Yolu İle O Kimlik Numarina Tusluyarak Verilen Yeni Kimlik Numarasını O Hanelere Gireceksin Ve Sonunda Windowsun Etkinlesecek...
Razor1911 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-03-08, 11:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
carpediem8335
Rookie Member

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: izmir

Çok sağol arkadaşım. Telefon yoluyla etkinleştirdim vistayı. Şimdi bana verdikleri bu numarayı saklayayım mı? Recovery attığım zaman aynı numarayı girebilirim sanırım değil mi?
carpediem8335 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-03-08, 01:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
Razor1911
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.03.08
Nereden: Bilinmiyor
Post Ynt: Vista etkinleştirmek ne işe yarar? Gerekli midir?

Saklamana Gerek Yok Aslında Orjinal Windows Lisansı Sahibi Oldugun İçin Nzmn İstersen Ozaman Yine Alabilirsin O Kimlik Numaralarini İyi Günlerde Kullan ...
Razor1911 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-07-08, 15:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
bugmenot
Banned user

Katılım tarihi: 24.06.07

Razor bir sorum olacak. Peki windowsu seyyardan almışsan ama windows geniune sitesinde Windows'u doğrula seçeneğine bastığında windowsun orjinal çıkıyorsa da etkinleştirme yapılabilinir mi? Yoksa çakarlar mı? Benim etkinleştirmesiz geçirebileceğim 3 günüm kaldı da...
bugmenot çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-07-08, 16:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

saykomatriXX Avatar

Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 17
Resimler: 7

o dediğini yapamazsın. Yemez öyle.
Eski 02-07-08, 18:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
bugmenot
Banned user

Yapamazsın derken?

Yani etkinleştirme olabilmesi için şartlar neler? Ürün anahtarının orjinal olması yeterli değil mi?
Eski 03-07-08, 18:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
bugmenot
Banned user

bu gün aradım telefonla etkinleştirmek için microsoftun numarasını yükleme kimliğimi girdim(54 haneli) bu kimlik sistemimizde geçersiz olarak işaretlendi dedi. Ayrıca etkinleştirilmiş orjinal vista bulunan laptopumdaki yükleme kimliğini de denedim ona da geçersiz dedi. demekki etkinleştirildikten sonra iptal ediyor kimliği. Okuyan bilgilensin diye yazayım dedim... Yine en iyi çözüm timelockerlar...

Bookmarks
Konu araçları

Vista etkinleştirmek ne işe yarar? Gerekli midir? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
amd ii midir sizce?? erhan01 İşlemciler 29 14-01-08 01:10
64 BIT VISTA nedir, ne değildir? Gerek var mı? İşe yarar mı? OOG Microsoft Vista 11 09-01-08 01:45
AGP özelliğini etkinleştirmek aen Ekran Kartları 3 04-03-06 21:54
Service Pack 2'de özel bağlantıları etkinleştirmek ? gonulbas2 Genel(OS) 9 08-09-05 16:35
bu bir o/c midir? platipinna Overclocking 8 01-10-04 15:16

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:41.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999