Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vista için en uygun koruma yazılımı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "vista için en etkili Spyware ve en iyi antivirüs yazılımı hangisi sizce ne uygun olur..." şeklinde özetlenebilir....
selamun aleykum kardeş kasperk sistemi kasan bir yazılım ben düşünüyorum şahsen ben kullanmam sana da tavsiye etmem tavsiyem size panda antivirüs proğramıdır onu kulananderim birde expolerde araçlar tıkla orda internetsecenekleri var tıkla karşına çıkan yerde güvenlik var tıkla orayıda orda özel düzey var tıkla ordan ayarla kafana göre ben böyle derim kolaygelsin selam ve dua ile
Ne kadar bilirsen bil Senin bildiğin karşındakinin anladıgı kadardır
aleyküm selam kardeş şunu söyliyeyim kullanmasını bildiğin sürece kaspersky bilgisayarı kasmaz proactive defance(böyle mi yazılıyordu bilmiyorum) vs. özellikleri gereksiz güvenlik sunmakla beraber bilgisayarı kasar, kullanmasını bilirsen birşey olmaz..
ayrıca virus.gr adresinden hangi antivirüs işe yarar hangisi yaramaz inceleyebilirsiniz..
selamun aleykum kardeş kasperk sistemi kasan bir yazılım ben düşünüyorum şahsen ben kullanmam sana da tavsiye etmem tavsiyem size panda antivirüs proğramıdır onu kulananderim birde expolerde araçlar tıkla orda internetsecenekleri var tıkla karşına çıkan yerde güvenlik var tıkla orayıda orda özel düzey var tıkla ordan ayarla kafana göre ben böyle derim kolaygelsin selam ve dua ile
Ne kadar bilirsen bil Senin bildiğin karşındakinin anladıgı kadardır
Kaspersky AntiVirüs 7.0 versiyonunu kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.. Sistemimde en küçük bi kasma görmedim...
Vista İçin En Uygun Antivirüs ve Spyware :
KASPERSKY ANTİVİRÜS 7.0 ve Ad-Aware Se Professional 1.06
__________________ ASUS P5K-E WİFİ--E6750 CORE2--SAPPHİRE HD 3850--OCZ REVOLTEC 2*1 GB DDR2 667--SEAGATE 250 GB--ASUS 2014 L1T SATA--SAMSUNG 932N PLUS--FEEL MESHCOOL S 901BB--OCZ 600W--MİCROSOFT SET--XEROX 3120--A4 PK 635M--LOGİTECH Z-5500--VİSTA HOME PREMİUM
Trend Micro yu öneririm...Ama sisteme fazla yüklenir..Durmadan adamı sinir eden güvenlik soruları sorar..Sistemi yavaşlatır...oyunlar geç açılmaya başlar sistem geç açılmaya başlar...Ama virüs mirüs geçirmez..Tavsiye ederim
SİSTEMDEKİ KASMAYI GÖRMESİNİZ GÖRMENİZ İÇİN ONSUZ PC KULLANMANIZ GEREK OZAMAN ARADAKİ FARKI BİR COCUK BİLE ANLAR KARDEŞİM SEN MEMNUN SAN KULAN SİZ FİKİR SORDUNUZ BİZ SÖYLEDİK sizin niyetiniz fikirmi yoksa insanları denemekmi MADEM BUKADAR BİLİYORDUNUZ NEDEN SORDUNUZ neyse .
solarınız insanları denemek için değil öğrenmek için sorun.ve soralım
hmm anlıyorum seni kardeş kaspersky ı kapatıp ne değişip ne değişmeyeceğini denemek fazla zor değil, 3 gün önce vista kurdum kaspersky yoktu bilgisayarımda bugün yükledim hızlında vs. bi değişiklik olduğunu söyleyemiyeceğim..
hiç olmadı tüm korumaları kapatırsın, normalde gördüğün tüm dosyaları tarıyor kaspersky, çalıştırdığın dosyaları falan, eğer korumayı kapatırsan sadece scan edersin virüs temizlersin hiç kasmaz, bi tek program çalıştırırken çalıştırdığın dosyayı tarar..
şu adrese bi bakın 2008-06, 1-21 June | :: Virus.gr ::
hangisi kasar hngisi kasmaz bilemem bu sonuçlar virüs temizleme ile alakalı..
SELAMUN ALEYKUM BİR TAVSİYE ÜZERİ BEN PANDA KURDUM ONU DENİ YORUM ŞİM DİKİL ALLAHIN İZNİYLE BİR SORUN YOK HA BİRDE ARKADAŞLARIM KASPERK KULANANLAR VARSA YA AZ KULANDIĞI YADA HİÇ KULLANMADIGI PROĞRAMLARI KALDIRSINLAR KASMA SORUNU BİR NEBZE DE OLSA ÇÖZÜLÜYOR EN UYGUN YAZILIM SİSTEMİ YORMAYAN BULUNURSA PAYLAŞALIM ..SELAM VE DUA İLE