Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Vista Kurtarma Konsolu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista Kurtarma Konsolu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba Vista home premium (Türkçe) kullanıyorum.Sistemi vista dvd si ile başlattığımda bir türlü kurtarma konsoluna ulaşamıyorum.(Vistada kurtarma konsolu olup olmadığı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 17-02-08, 22:09   #1 (permalink)
yuna
Rookie Member

yuna Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.07.07
Nereden: İzmir
Vista Kurtarma Konsolu

Merhaba
Vista home premium (Türkçe) kullanıyorum.Sistemi vista dvd si ile başlattığımda bir türlü kurtarma konsoluna ulaşamıyorum.(Vistada kurtarma konsolu olup olmadığı hakkında bilgimde yok açıkçası ).Vistayı dvd den başlattığımda serial girme ekranı geliyor bu ekranı geçtikten sonra windows kurulum ekranı geliyor fakat burada kurtarma konsolu ile ilgili herhangi bir seçenek yok vistada kurtarma konsolu varsa bunu nasıl çalıştırabilirim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
yuna çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-02-08, 23:12   #2 (permalink)
Twyn
Cool Member

Twyn Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.09.04
Nereden: İzmir
Ynt: Vista Kurtarma Konsolu

Bendeki Vista DVD'sinde de yoktu (veya ben bulamadım). Ama internetten yaklaşık 150MB'lık bir vista kurtarma imaj dosyası çekmiştim. CD'ye yazdırıp işimi halletmiştim. Google'da "vista kurtarma cd" diye aratırsan indirebileceğin linkleri bulabilirsin.
AMD Athlon64 X2 4400, Biostar TA690G, OCZ 2GB Dual Reaper HPC Ed., MSI NX8800GT T2D512E OC, Western Digital 250GB Sata, Thermaltake WingRS 101 Kasa, Thermaltake 400W ATX V2.2 PSU, Philips MMS460 5+1, Samsung 940BW
Twyn çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Vista Kurtarma Konsolu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
elimdeki medya oynatıcı oyun konsolu gp2x satılık soulburner Satılık ürünler 4 12-04-08 09:45
Hızlı Program Konsolu ceceli Genel(Code) 0 08-02-08 23:28
Microsoft oyun konsolu XBOX satılıktır.... yerkan54 Satılık ürünler 0 18-03-07 12:36
''Casper hy824 oyun konsolu yardım'' !! ykirik Genel 0 31-01-07 14:20
Playstation'un El Konsolu.. dark4ever Genel 1 08-10-05 01:02

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:28.