Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista ortalığı karıştırdı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Evet micrasofta uyumlanıyo ama bundan 2 sene önce insanlar lunix in ne olduğunu bile bilmiyolardı. şimdi kullanım alanı genişliyor. demekki ..." şeklinde özetlenebilir....
Evet micrasofta uyumlanıyo ama bundan 2 sene önce insanlar lunix in ne olduğunu bile bilmiyolardı. şimdi kullanım alanı genişliyor. demekki yapmış olduğu zorluklardan dolayı micrasoft müşteri kaybediyo.
Nod 32 hem masaüstü hem de laptop için kullanıyorum.Açılışta laptopu biraz kasmasının dışında bence makinayı en az yoran ve en başarılı anti virüs programı kullanıyorum sevdiklerime de kullandırıyorum