Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vista SP1 8024200D sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ne yaptıysam bu SP1 i yükleyemedim. sürekli bu hatayı veriyor "8024200D" bilen biri warsa lütfen yardımcı olsun.iyi çalışmalar...." şeklinde özetlenebilir....
laptopumda orjinal gelen vistama SP1 yukledim yalniz kosede bi yazi belirdi ve kopya oldugunu soyluyordu. once tinlamadim sonradan lutfen dosyalariniz yedegini alin vista 1 hafta icinde kullanimaycaktir demeye basladi. tirstim noluyos dedim ve sp1 i kaldirdim. ski haline geri dondu allahtan ki birde orjinal isletim sistemini kurtarmak zorunda kalmadim. sp1 kurmadim pekte bi sorun yok gibi. beni hic uzmedi vista bugune kadar. default isletim sistemi oldugu icin donanimsal bir sorunda yok. ayrica xp ve pardus da yuklu. e ben daha ne istiyeyim bi laptoptan ) sp1 bi ara kurarim.
ADSL Modeminizde Firewall varsa kapatın.Eğer farklı bir firewall kullanıyorsanız onları da kapatın düzelecektir.bende de aynı zsorun ve hata kodu vardı.Airties modemin firewallunu update sırasında kapattım sorun çıkmadı.sonra tekrar açtım...