+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

Vista SP1 Problemi Yardım !!

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Vista SP1 Problemi Yardım !! başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar Vista Sp1 i yükledim , Prostreet oynuyodum oyun çok canlıydı ama SP1 i yükledikten sonra oyunların FPS oranı arttı ...

Banned user •Quad• Avatar
    Katılım tarihi
    25.03.2007

Vista SP1 Problemi Yardım !!

Arkadaşlar Vista Sp1 i yükledim , Prostreet oynuyodum oyun çok canlıydı ama SP1 i yükledikten sonra oyunların FPS oranı arttı ve grafiklerde gözümü rahatsız eden bağzı değişiklikler oldu örneğin arabanın üstündeki logoların kenarları eskiden daha yumusaktı yada araba fren arka stolar çok canlı yanıyodu ama SP1 yükledikten sonra bunların çoğu gitti acaba oyun DX9 çalışıyor olabilirmi ??

Driver güncelledim ,Dx sürümünü yükselttim ama olmadı acaba sorun SP1 den dolayımı ?

Moderator Cole Avatar
    Katılım tarihi
    05.04.2008
    Nereden
    ANTALYA

Ynt: Vista SP1 Problemi Yardım !!

Alıntı •Quad• tarafından iletildi. Mesajı göster
    Arkadaşlar Vista Sp1 i yükledim , Prostreet oynuyodum oyun çok canlıydı ama SP1 i yükledikten sonra oyunların FPS oranı arttı ve grafiklerde gözümü rahatsız eden bağzı değişiklikler oldu örneğin arabanın üstündeki logoların kenarları eskiden daha yumusaktı yada araba fren arka stolar çok canlı yanıyodu ama SP1 yükledikten sonra bunların çoğu gitti acaba oyun DX9 çalışıyor olabilirmi ??

Driver güncelledim ,Dx sürümünü yükselttim ama olmadı acaba sorun SP1 den dolayımı ?
    NFS Pro Street zaten DX10 oyun değil.Sen en iyisi Nvidia ise ekran kartın Nvidia Kontrol Paneline,Ati ise Catalyst Kontrol Panelindeki ayarlarını kontrol et kardeş

New Member
    Katılım tarihi
    06.02.2008
    Nereden
    TR

bende 64 bit vista ultimat kurulu carbon oyununda bazı yarışlarda oyundan atıyor
    sebebini bilen varmı acaba
    artı SP1 yüklenmiyor en sonunda hata veriyor
    şimdiden teşekkürler
    En son zekmob tarafından düzenlendi: 05-10-2008 saat 17:30

New Member
    Katılım tarihi
    11.05.2008
    Nereden
    İstanbul

Herkese Selam;
    Arkadaşlar Sağlam oyun oynamak istiyorsanız tavsiyem xp dir.Vista sp1 yüklemiş bile olsanız hala vista nın bir çok sorunu var.Aslında vista şu an için hala iş yerinde üstüne çok kasılmadan kullanılabilecek bir işletim sistemi ve oturması 1 yıl daha sürerki sp2 si adam akıllı çıkmadıkça bence oturmuş sayılmaz.Acizane önerim vista buss. varsa xp pro yükleye bilrsiniz.

+ Cevap Yaz