hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

vista tanımlanamayan ağ uyarısı

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vista tanımlanamayan ağ uyarısı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slmlar... hp dv6391 eu marka ve model loptopta kablo ile yerel ağ bağlantısı kurmaya çalıştığımda tanımlanamayan ağ diyor ve makina ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 13-10-07, 15:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
GhostMan
Cool Member
Bilgisayarım

GhostMan Avatar

Katılım tarihi: 17.05.05
vista tanımlanamayan ağ uyarısı

slmlar...
hp dv6391 eu marka ve model loptopta kablo ile yerel ağ bağlantısı kurmaya çalıştığımda tanımlanamayan ağ diyor ve makina ip alamıyor.ne yaptıysak başaramadık..sistemi tekrardan recovery edip kurmak dahil.. bi anlam veremedik.. xp yukleyelim dedim bu seferde xpde driverların hepsi çalışmıyor. ama wireless ile bağlantıda sorun yok. kablo ile bağlanılmaya çalışıldığında tanımlanamayan ağ diyor...
GhostMan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 20:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
tornadoo
Cool Member

tornadoo Avatar

Katılım tarihi: 23.04.06
Nereden: sanal alemde
Ynt: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

ana makinaya dns IP leri gir.vistalı notebookda hiçbir IP girme.windowsun kendi güvenlik duvarı dışında laptopda güvenlik duvarı bulundurma.bu durumda vistalı notebookun ağa dahil olmuş olması lazım.ana makinanın xpli laptopın vistalı olması engel teşkil etmez
tornadoo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 23:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
GhostMan
Cool Member
Bilgisayarım

GhostMan Avatar

Katılım tarihi: 17.05.05
Cevap: Ynt: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

dostum ana makina diye bişey yok... xp yok...bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım..modem ve notebook var.. yerel ağ bağlantısı klasik olarak ethernet bağdaştırıcısına verilen bir isim. (kablolu ethernet kartının adı genelde yerel ağ bağlantısıdır.)bende vistada yerel ağ bağlantısı yani kablo ile nete bağlanmaya çalıştığımda sorun oluşuyor. static ip vermem de bişey ifade etmiyor...güvenlik pasif ve başka bi güvenlik duvarıda yüklü değil...
GhostMan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-10-07, 18:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
xdet
New Member

Katılım tarihi: 29.10.07
crying Cevap: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

slm ben de benzer bi sorun yaşıyorum eskiden sorunsuz kullandığım ağı şu an göremiyorum bir ara wireless la baglanabilmek için kurcaladım özellikleri şimdi sıfırlayamıyorum bu ayarları nasıl sıfırlarım ?
xdet çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-10-07, 22:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
mert82
New Member

mert82 Avatar

Katılım tarihi: 03.12.06
Nereden: Antalya
Ynt: Cevap: Ynt: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

Alıntı:
UnlimitedBoy tarafından iletildi. Mesajı göster
dostum ana makina diye bişey yok... xp yok...bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım..modem ve notebook var.. yerel ağ bağlantısı klasik olarak ethernet bağdaştırıcısına verilen bir isim. (kablolu ethernet kartının adı genelde yerel ağ bağlantısıdır.)bende vistada yerel ağ bağlantısı yani kablo ile nete bağlanmaya çalıştığımda sorun oluşuyor. static ip vermem de bişey ifade etmiyor...güvenlik pasif ve başka bi güvenlik duvarıda yüklü değil...
bizim arkadasta yeni bir acer 5710g aldık ondada aynı problem yasanıyor .kablo ilebağlandığımızda problem yok .ama kablosuz ile bağlandığımızda tanmlanamayan yerel ağ şeklinde bir uyarısı var .. sorun hakkında yardımcı olacak arkadasları bekliyorum
mert82 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-06-08, 18:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
ypinar
New Member

Katılım tarihi: 02.12.06
Nereden: izmir

Sorunu çözüldü
her laptop vistanın yanı sıra bir firewall programı veriyor devredışı bırakın yada atın çöpe gitsin çözülür sorununuz
ypinar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-07-08, 03:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
muratÇELİK
Rookie Member

muratÇELİK Avatar

Katılım tarihi: 14.12.07
Nereden: İSTANBUL

detim masası>ağ paylaşım merkezi >ağ bağlatılarını yönet > ağbağlatının üzerine gel sağ tıkla devredışı bırak sonra tanıla ve onar yap sona etkindegil iltesi gelir etkinleştiril sinmi diye sosrar etkin leştirilsin de onarıyor der bırak onarsın sorun yok sa sorun giderildi iltesi alırsın haliye sorun kalmaz eger degilse sorunu yazar genel de sıfırlansımı diye sorar olusa eger sıfırlansınde sorunu çözer daha olmadı güvenlik duvarı na ğir denetim masasından ve orayı tıkla orda sağda windowsgüvenlik duvarı arayıcılığıyla izinver secenegi var alta tıkla orayı sonra özel durum lar var tıkla ve orda ağ bulma secenegini işaretle ve çık tamamdır hayırlısıyla birçok işleme böyle izin verbilirsin selam ve dua ile
muratÇELİK çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

vista tanımlanamayan ağ uyarısı ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
windowsta tanımlanamayan cisimler... samyazah Genel 2 06-11-06 01:12
PC Alert'in uyarısı meraklı Genel 4 20-01-06 17:23
tanımlanamayan tarih konuları... t.t.k wwwengin T.T.K. 3 07-10-04 18:15

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:53.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999