+ Cevap Yaz
Results 1 to 9 of 9

vista tanımlanamayan ağ uyarısı

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda vista tanımlanamayan ağ uyarısı başlıklı konu tartışılıyor; slmlar... hp dv6391 eu marka ve model loptopta kablo ile yerel ağ bağlantısı kurmaya çalıştığımda tanımlanamayan ağ diyor ve makina ...

Cool Member GhostMan Avatar
    Katılım tarihi
    17.05.2005

vista tanımlanamayan ağ uyarısı

slmlar...
    hp dv6391 eu marka ve model loptopta kablo ile yerel ağ bağlantısı kurmaya çalıştığımda tanımlanamayan ağ diyor ve makina ip alamıyor.ne yaptıysak başaramadık..sistemi tekrardan recovery edip kurmak dahil.. bi anlam veremedik.. xp yukleyelim dedim bu seferde xpde driverların hepsi çalışmıyor. ama wireless ile bağlantıda sorun yok. kablo ile bağlanılmaya çalışıldığında tanımlanamayan ağ diyor...

Cool Member tornadoo Avatar
    Katılım tarihi
    23.04.2006
    Nereden
    sanal alemde

Ynt: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

ana makinaya dns IP leri gir.vistalı notebookda hiçbir IP girme.windowsun kendi güvenlik duvarı dışında laptopda güvenlik duvarı bulundurma.bu durumda vistalı notebookun ağa dahil olmuş olması lazım.ana makinanın xpli laptopın vistalı olması engel teşkil etmez

Cool Member GhostMan Avatar
    Katılım tarihi
    17.05.2005

Cevap: Ynt: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

dostum ana makina diye bişey yok... xp yok...bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım..modem ve notebook var.. yerel ağ bağlantısı klasik olarak ethernet bağdaştırıcısına verilen bir isim. (kablolu ethernet kartının adı genelde yerel ağ bağlantısıdır.)bende vistada yerel ağ bağlantısı yani kablo ile nete bağlanmaya çalıştığımda sorun oluşuyor. static ip vermem de bişey ifade etmiyor...güvenlik pasif ve başka bi güvenlik duvarıda yüklü değil...

New Member
    Katılım tarihi
    29.10.2007

Cevap: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

slm ben de benzer bi sorun yaşıyorum eskiden sorunsuz kullandığım ağı şu an göremiyorum bir ara wireless la baglanabilmek için kurcaladım özellikleri şimdi sıfırlayamıyorum bu ayarları nasıl sıfırlarım ?

New Member mert82 Avatar
    Katılım tarihi
    03.12.2006
    Nereden
    Antalya

Ynt: Cevap: Ynt: vista tanımlanamayan ağ uyarısı

Alıntı UnlimitedBoy tarafından iletildi. Mesajı göster
    dostum ana makina diye bişey yok... xp yok...bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım..modem ve notebook var.. yerel ağ bağlantısı klasik olarak ethernet bağdaştırıcısına verilen bir isim. (kablolu ethernet kartının adı genelde yerel ağ bağlantısıdır.)bende vistada yerel ağ bağlantısı yani kablo ile nete bağlanmaya çalıştığımda sorun oluşuyor. static ip vermem de bişey ifade etmiyor...güvenlik pasif ve başka bi güvenlik duvarıda yüklü değil...
    bizim arkadasta yeni bir acer 5710g aldık ondada aynı problem yasanıyor .kablo ilebağlandığımızda problem yok .ama kablosuz ile bağlandığımızda tanmlanamayan yerel ağ şeklinde bir uyarısı var .. sorun hakkında yardımcı olacak arkadasları bekliyorum

New Member
    Katılım tarihi
    02.12.2006
    Nereden
    izmir

Sorunu çözüldü
    her laptop vistanın yanı sıra bir firewall programı veriyor devredışı bırakın yada atın çöpe gitsin çözülür sorununuz

Rookie Member muratÇELİK Avatar
    Katılım tarihi
    14.12.2007
    Nereden
    İSTANBUL

detim masası>ağ paylaşım merkezi >ağ bağlatılarını yönet > ağbağlatının üzerine gel sağ tıkla devredışı bırak sonra tanıla ve onar yap sona etkindegil iltesi gelir etkinleştiril sinmi diye sosrar etkin leştirilsin de onarıyor der bırak onarsın sorun yok sa sorun giderildi iltesi alırsın haliye sorun kalmaz eger degilse sorunu yazar genel de sıfırlansımı diye sorar olusa eger sıfırlansınde sorunu çözer daha olmadı güvenlik duvarı na ğir denetim masasından ve orayı tıkla orda sağda windowsgüvenlik duvarı arayıcılığıyla izinver secenegi var alta tıkla orayı sonra özel durum lar var tıkla ve orda ağ bulma secenegini işaretle ve çık tamamdır hayırlısıyla birçok işleme böyle izin verbilirsin selam ve dua ile

New Member
    Katılım tarihi
    04.07.2009
    Nereden
    sivas

Member takva-yolu Avatar
    Katılım tarihi
    20.07.2008

sa tekyapmanız gereken kullanmış olduğunuz modemin sitesine girerek modemin yazılımını güncellemek.

bir daha sorun yaşamassınız

+ Cevap Yaz