Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Vista Ultimate Mavi Ekran Hatası - "Kafayı yicem"

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista Ultimate Mavi Ekran Hatası - "Kafayı yicem" başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "beyler yanlıs birseylerde anlıyor olabilirim ama bende bu cesit bi sorun vardı xp kullanıyorum ve pc mavi bi ekrandan sonra ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-07-08, 14:50   #51 (permalink)
hayvaniyet
New Member

Katılım tarihi: 06.07.08
Ynt: Vista Ultimate Mavi Ekran Hatası - "Kafayı yicem"

beyler yanlıs birseylerde anlıyor olabilirim ama bende bu cesit bi sorun vardı xp kullanıyorum ve pc mavi bi ekrandan sonra restart atıyordu bende actım kasayı bir baktım işlemcinin üstündendeki fan tamamen tozla kaplanmıs tozları temizledim işlemcide hava aldı bende
hayvaniyet çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-08, 00:48   #52 (permalink)
ysf.44
New Member

Katılım tarihi: 11.08.08
Nereden: ist

mavi ekran hatası donanım yazılımından kaynaklanır.Hatalı yüklenmiş bir sürücü bu hataya sebep olur.Vistada ise sizin sürücü yüklemenize gerek yoktur uygun süsrücüuü keddisi ubteda ederek yükler eger sizde harici yükleme yaparsanız bu gibi hatalar verir kendi yüklediğiniz sürücüyü kaldırın vista kendisi yüklesin sorun biter.
ysf.44 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-08-08, 00:51   #53 (permalink)
ysf.44
New Member

Katılım tarihi: 11.08.08
Nereden: ist

Ayrıca bu hataya genelde ekran kartları sebep olur
ysf.44 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-08-08, 01:19   #54 (permalink)
ensaronline
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.08.06
Nereden: Kocaeli

SA.
Öncelikle virüs taraması yap zararlı yazılımlar vistada nedense mavi ekrana çok sebep verebilyor. Bi kaç kez başıma geldi ve 3-4 çeşit virüs programıyla taratıp temizledikten sonra düzelmişti. İkinci sebep anakart bios u olabiliyor. Buda başıma gelmişti bios update et düzelecektir. Yine olmadıysa Ram değiştir. Diğer donanımlardan kaynaklanacağını düşünmüyorum. Saygılar! Tabi halâ çözememişsen ve başkalarının başına gelirse izleyecekleri yol olsun diye paylaşayım dedim. AEO.
ensaronline çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 00:10   #55 (permalink)
jasean
New Member

Katılım tarihi: 28.09.08

Merhabalar ;
Sorun ram den kaynaklanıor aynı olay bendede oldu mavi ekran cıktı harddisk ile ilgisi yok vistayı 2 gb ram ile kurmayı deneyin daha sonra bios u update edin ve 4 gb ram e yükseltin probleminiz o zaman çözülür.
jasean çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
ekran, ultimate, vista

Konu araçları

Vista Ultimate Mavi Ekran Hatası - "Kafayı yicem" ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Meşhur "işletim sistemi yükleme hatası" beni de buldu! SpLeNDouR Genel 12 05-06-08 14:22
!!!Bios güncellemede "Unknown Flash Type" hatası - Acil Yardım! meczubin Anakart 0 04-11-06 13:20

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:31.