Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vista ultimate de media center ı silmek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "durup dururken media center diye birşey çıkıyor ne olduğunu anlamadım nasıl çıktığını da program ekle kaldıra baktım yok windows eklentileri ..." şeklinde özetlenebilir....
durup dururken media center diye birşey çıkıyor ne olduğunu anlamadım nasıl çıktığını da program ekle kaldıra baktım yok windows eklentileri ne baktım yok nasıl kaldırabilirim bir daha çıkmasını istemiyorum?
Başlar/Çalıştır: gpedit.msc den Media Center ile ilgili hizmetleri durdurup devre dışı bırakırsan bir daha çıkmaz.
Tamamen silmek için bileşen çıkartma uygulamak lazım.Vista DVD içeriğini komple yeni bir klasöre kopyalayacaksın.
Bunu vLite ile açacaksın ve Media Center(Ortam Merkezi) bileşenini kaldıracaksın.
Bu şekilde düzenledikten sonra iso oluşturup DVD ye yazdıracaksın ve bununla format atarak Vista yüklemesini yapacaksın.Yüklü sistemden bu bileşen nasıl silinir bilemiyorum.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
Ne demek..
Başlangıçta devre dışı bırakmak derken, ayrıca silmeyi de kastetmiştimBen hep öyle yaparım ve rahat ederim de..Arada bir çıkabilir, mühim değil, yine silersin..
olmadı, yine açılmaya başladı, zırt pırt açılıp sinirimi bozuyor...
açılış listesinden sildim, gpedit.msc den devre dışı bıraktım, daha ne yapmam lazım? program ekle kaldır da veya windows bileşenlerinde de media center diye birşey yok? windows'u kurarken media center'ı kurma gibi bi seçenek varmı yeniden kurucam windows'u çok sinirlendim =/
düzenleme: media center sadece ultimate de mi var? eğer öyleyse windows bileşenlerinde ultimate ek özellikleri diye bir seçenek var onu silebilirim ama media center ile beraber başka şeyler de silinebilir tabi, bu konu hakkında bilgisi olan varmı?