Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

vista ultimate de media center ı silmek

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vista ultimate de media center ı silmek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "durup dururken media center diye birşey çıkıyor ne olduğunu anlamadım nasıl çıktığını da program ekle kaldıra baktım yok windows eklentileri ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-07-08, 22:12   #1 (permalink)
bsod1
Member

bsod1 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.06.08
Nereden: Sakarya
vista ultimate de media center ı silmek

durup dururken media center diye birşey çıkıyor ne olduğunu anlamadım nasıl çıktığını da program ekle kaldıra baktım yok windows eklentileri ne baktım yok nasıl kaldırabilirim bir daha çıkmasını istemiyorum?
bsod1 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 22:16   #2 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara
Ynt: vista ultimate de media center ı silmek

Başlar/Çalıştır: gpedit.msc den Media Center ile ilgili hizmetleri durdurup devre dışı bırakırsan bir daha çıkmaz.
Tamamen silmek için bileşen çıkartma uygulamak lazım.Vista DVD içeriğini komple yeni bir klasöre kopyalayacaksın.
Bunu vLite ile açacaksın ve Media Center(Ortam Merkezi) bileşenini kaldıracaksın.
Bu şekilde düzenledikten sonra iso oluşturup DVD ye yazdıracaksın ve bununla format atarak Vista yüklemesini yapacaksın.Yüklü sistemden bu bileşen nasıl silinir bilemiyorum.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 22:20   #3 (permalink)
bsod1
Member

bsod1 Avatar

Bilgisayarım

hocam tamamdır 1 tane buldum devre dışı bıraktım şimdilik sorun yok bakalım düzelmiş gibi duruyor teşekkürler
bsod1 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-07-08, 18:57   #4 (permalink)
bsod1
Member

bsod1 Avatar

Bilgisayarım

arkadaşlar yok olmuyor günler sonra(öhm aslında 2 gün sonra) bugün yeniden açıldı media center nasıl kapatabilirim =/
bsod1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-08, 04:56   #5 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım

Startup ta çalışıyordur.
msconfig ten girip açılıştaki programları kontrol etmeni öneririm.
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-08, 12:29   #6 (permalink)
bsod1
Member

bsod1 Avatar

Bilgisayarım

yok hayır baktım daha önce..

omg daha önce devre dışı bırakmıştım ccleaner dan yeniden gelmiş, bu sefer satırı komple sildim bakalım bir daha çıkacak mı teşekkürler..
bsod1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-07-08, 17:16   #7 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım

Ne demek..
Başlangıçta devre dışı bırakmak derken, ayrıca silmeyi de kastetmiştimBen hep öyle yaparım ve rahat ederim de..Arada bir çıkabilir, mühim değil, yine silersin..
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-07-08, 13:12   #8 (permalink)
bsod1
Member

bsod1 Avatar

Bilgisayarım

olmadı, yine açılmaya başladı, zırt pırt açılıp sinirimi bozuyor...

açılış listesinden sildim, gpedit.msc den devre dışı bıraktım, daha ne yapmam lazım? program ekle kaldır da veya windows bileşenlerinde de media center diye birşey yok? windows'u kurarken media center'ı kurma gibi bi seçenek varmı yeniden kurucam windows'u çok sinirlendim =/

düzenleme: media center sadece ultimate de mi var? eğer öyleyse windows bileşenlerinde ultimate ek özellikleri diye bir seçenek var onu silebilirim ama media center ile beraber başka şeyler de silinebilir tabi, bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
bsod1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

vista ultimate de media center ı silmek ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Creative Media Center 20 GB ** 229 YTL ** ozeta Satılık ürünler 0 25-12-07 16:02
HP PAVILION MEDIA CENTER M7640.TR PC muziooo Genel 0 30-11-06 23:44
media center kod cözücü sorunu hk racier Genel 3 05-11-06 22:06
media playerda kitaplıktaki şarkıları silmek whiterabbit Bilgisayar Destekli Müzik 1 27-06-06 00:14
MSI Media Center Deluxe 2 CayCay Genel 0 29-03-06 18:31

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 16:52.