hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

vistada antivirüs programı uyum sorunu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vistada antivirüs programı uyum sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bilgisayarıma vistayı yeni yükledim önce norton antivirüs 2.70 i yükledim tüm güncelleştirmelerini yaptım vista uyumsuz program uyarısı verdi. Sonra ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 31-05-08, 20:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
gokhan146
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 15.05.08
vistada antivirüs programı uyum sorunu

arkadaşlar bilgisayarıma vistayı yeni yükledim önce norton antivirüs 2.70 i yükledim tüm güncelleştirmelerini yaptım vista uyumsuz program uyarısı verdi. Sonra kasperky nin şuan 7.01.325 olan son sürümünü yükledim onunda bütün güncelleştirmelerini yapıtım güvenlik merkezine girince yine bana uyumlu değil uyarısı verdi. Acaba ne yapmam lazım arkadaşlar fikri olan var mı?
Aynen şöyle diyor "Kaspersky Anti-virüs açık ancak durumunu desteklenmeyen bir biçimde windows güvenlik merkezine bildiriyor. programın otomatik güncelleştirme durumunu kullanın yada yetkili satıcıyla görüşün" diye yazıyor. saygılarrr
gokhan146 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-06-08, 00:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Cole
Silver Member
Bilgisayarım

Cole Avatar

Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 9
Ynt: vistada antivirüs programı uyum sorunu

Alıntı:
gokhan146 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bilgisayarıma vistayı yeni yükledim önce norton antivirüs 2.70 i yükledim tüm güncelleştirmelerini yaptım vista uyumsuz program uyarısı verdi. Sonra kasperky nin şuan 7.01.325 olan son sürümünü yükledim onunda bütün güncelleştirmelerini yapıtım güvenlik merkezine girince yine bana uyumlu değil uyarısı verdi. Acaba ne yapmam lazım arkadaşlar fikri olan var mı?
Aynen şöyle diyor "Kaspersky Anti-virüs açık ancak durumunu desteklenmeyen bir biçimde windows güvenlik merkezine bildiriyor. programın otomatik güncelleştirme durumunu kullanın yada yetkili satıcıyla görüşün" diye yazıyor. saygılarrr
Antivir yükle hiçbir sorun yok...
Cole çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-08, 18:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
anarsii99
Rookie Member

anarsii99 Avatar

Katılım tarihi: 11.12.05
Nereden: mardin

selam
aynı problemle bende karşılaştım daha sonra hemen hemen bütün anti virüslerin vista sürümünün olduğunu anladım. onlardan birini yükle bir sıkıntı kalmaz ben ca ez turs kullanıyorum sistem de kalmadan çalışıyor kolay gelsin
anarsii99 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-08, 22:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
eeggeehhaann
New Member
Bilgisayarım

eeggeehhaann Avatar

Katılım tarihi: 21.06.08

bide avg 8.00 ı yükle
eeggeehhaann çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
antivirüs, programı, uyum

Bookmarks
Konu araçları

vistada antivirüs programı uyum sorunu ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
DDR ve anakart uyum sorunu??? ersiiin09 Anakart 7 03-02-08 18:21
Anakart uyum sorunu Bulerias Anakart 3 23-01-06 18:15
Antivirüs Programı : AntiVir Hakkındaki Düşünceleriniz KemikKurdu Güvenlik 32 13-05-05 22:51
Messenger virüsüne karşı antivirüs programı problem Genel(internet) 9 16-03-05 23:10
Uyum sorunu Keldorn Anakart 26 05-09-02 14:03

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:41.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999