Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!!

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Vista'ya ne zaman codec yüklesem bin pişman oldum. Hata üstüne hata geliyo pc'ye. K-lite'ın eski bir sürümü vardı. Güncelleyeyim dedim ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-07-08, 05:11   #1 (permalink)
ali nail
Rookie Member

ali nail Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.07.08
Exclamation Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!!

Vista'ya ne zaman codec yüklesem bin pişman oldum. Hata üstüne hata geliyo pc'ye. K-lite'ın eski bir sürümü vardı. Güncelleyeyim dedim ve olanlar oldu...

Sorun şöyle. Photo Gallery'i açınca hata veriyo:

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: WindowsPhotoGallery.exe
Uygulama Sürümü: 6.0.6000.16386
Uygulama Zaman Damgası: 4549b56d
Hata Modülü Adı: Mpeg2DecFilter.ax
Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.3
Hata Modülü Zaman Damgası: 4411e810
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 000300b5
OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: fd00
Ek Bilgiler 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Ek Bilgiler 3: fd00
Ek Bilgiler 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Sonradan yüklediğim codec i de kaldırdım. Başka codec yükledim. Geçen de aynısı olmuştu formatla anca düzeldi. Beni formatsız attırmadan kurtarın. Yardımlarınızı bekliyorum.

En son ali nail tarafından düzenlendi: 28-07-08 saat 05:31
ali nail çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 06:26   #2 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara
Ynt: Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!!

Ben Vista Codecs 4.71 uygulamasını indirdim, bir süredir kullanıyorum.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Aşağıdaki linkte 4.72 sürümü mevcut;
Free-Codecs.com :: Download Vista Codec Package 4.7.2 : With Vista Codec Package installed, you won't need to install any other codec or filter.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 14:07   #3 (permalink)
ali nail
Rookie Member

ali nail Avatar

Bilgisayarım

Sorunumu çözmedi. Niye fotoğraf galerisi hata veriyo anlamadım. Uygun codec de yükledim. Codec yüklerken hata vs. de yapmadım sanırım. ( Codecin kendi programıyla eski codec i kaldırdım.) Ben nerde yanlış yaptım?
ali nail çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-08, 21:21   #4 (permalink)
takva-yolu
Member

Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: ist
Thumbs up Ynt: Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!!

selamun aleykum kardeş arkadaşın verdiği adresteki işini görmedi ise bunu dene ben de bunu kullanıyorum altaki linke tıkla indir kolaygelsin

Best Web Hosting - Dedicated Server

not=kurmadan önce pc temizle eski codekten bişey kalmasın
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 01:52   #5 (permalink)
ali nail
Rookie Member

ali nail Avatar

Bilgisayarım

Codec kaldırmak için program kaldır'ı kullanıyorum. Yapmam gereken bir şey daha var mı codecten tamamen kurtulmak için?
ali nail çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 02:22   #6 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım

Tamamen kaldırmak için çeşitli uninstaller programlar var bunlardan birini kullanabilirsin.
Your Uninstaller, Perfect Uninstaller, vs gibi..
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 03:05   #7 (permalink)
takva-yolu
Member

Thumbs up Ynt: Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!!

kardeş denetim masasından kaldırdınsa bir aygıt yöneticisini birde sistemin icini kontorul et orlarda varsa sil birde buyolu dene regetid gir ordandandan tameme sil bunu için bu yolu takip et dikatle uygula kolaygelsin

1 - Program Ekle/Kaldır listesini temizlemek
Program Ekle/Kaldır özelliğini kullanarak kurulu bir programı kaldırmanıza ve sabit diskten tüm bileşenleri kaldırmanıza rağmen bazen sadece ismi listede kalabilir ve programı yeniden kurmanızı engelleyebilir. Bu durumda registry içindeki HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall anahtarına başvurmanız gerekir. Burada yer alan programlardan istediğinizi silebilirsiniz. Ancak bu işlem sadece listedeki ismi silecek ve asıl programlara dokunmayacaktır.

tekrar kur codeki açkapa işlem tamam artı kafan karışmasın sakın bunları yap işin ğörülür codek küçük bişey bukadar sorun olmaz bile be kardeş sen sordun bizde bildiğimiz kadar çözüm yazdık seniki küçük bile değil daha küçük bukadar sorun bile olmaz ama neyse ALLAH büyük dert vermesin

sen nekadar bilirsen bil bildiğin karşındakin anladığı kadardır

millet faydalasın saygılar

En son takva-yolu tarafından düzenlendi: 29-07-08 saat 03:24
takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 14:46   #8 (permalink)
ali nail
Rookie Member

ali nail Avatar

Bilgisayarım

Ekran kartının sürücüsünü güncellerken bişi farkettim. ATI aviva codecs diye bişi gelmiş pc me. Bu öbür codecle çatışabilir mi ki?
Bi de takva yolu arkadaşım codec küçük bi sorun demiş. Geçen de codec sorunum vardı. Fotoğraf galerisi kapanıyordu kendi kendine(Konunun başında bahsetmiştim). Formatla anca kurtardım. Bu arada bana verdiğin codec de sorunu çözmedi.Ama regedit i ilk defa senden duydum .Çok sağol ileride çok işim, görecek herhalde.
Bilgisayarımı formatlamak istemi,yorum. O yüzden bana birisinin hemen yardım etmesi lazım...................................
ali nail çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 21:10   #9 (permalink)
takva-yolu
Member

Smile Ynt: Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!!

selamun aleykum kardeş bak şimdi merak ettim işte çözünce yazda biz arkadaşlarda öğrenelim nedir nasıl olmuş kolay gelsin

takva-yolu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 00:44   #10 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım

Evet Catalyst ile kurulan codek ile alakası olabilir problemin.
Catalyst control center ve display driverı kur sadece.Ardından önceki iletimde paylatığım linktei Vista codecs son sürümünü dene bakalım olması lazım.
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 01:54   #11 (permalink)
ali nail
Rookie Member

ali nail Avatar

Bilgisayarım

Galiba ben codecleri yüklerken hata yapıyorum. Bulkan'ın dediği codecide denedim. galiba eski codecten bi yerlerde artık kaldı. O yüzden hep hata veriyo...
ali nail çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-07-08, 16:32   #12 (permalink)
astegon
Cool Member

astegon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.04
Nereden: ANKARA

Klite codec pack öneririm. Her türlü codec konusunda yıllardır beni yolda bırakmadı.

Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 4.1.0 FULL, K-Lite Codec Pack 4.1.0 STANDARD, K-Lite Codec Pack 3.9.0 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools

Alıntı yaparak cevap ver

Tags
codec

Konu araçları

Vista'da codec sorunuma yardıııııııım!!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Sorunuma Tavsiyelerinizi Bekliyorum eray_7117 Anakart 12 27-03-08 02:22
Sorunuma Bi Yardım Lütfen i_yurekli1907 Genel 5 07-11-05 20:52
Sorunuma Bi Yardım Lütfen i_yurekli1907 Genel 21 07-11-05 15:19
kapanma sorunuma yardım lütfen!!! sea77 Genel 4 07-04-05 05:26
yeni ram sorunuma yardım arıyorum leon2103 Genel 1 18-10-03 10:17

Aranızda sır kalmasın!