Selam
vista da kullanıcı şifresini nasıl kırabiliriz?
win xp deki gibi güvenli kipten girip administrator u açıp diğer kullanıcı şifresini kaldırma olayı vistada yok bunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum. iyi çalışmalar![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Vistada kullanıcı şifresi kırma başlıklı konu tartışılıyor; Selam vista da kullanıcı şifresini nasıl kırabiliriz? win xp deki gibi güvenli kipten girip administrator u açıp diğer kullanıcı şifresini ...
Selam
vista da kullanıcı şifresini nasıl kırabiliriz?
win xp deki gibi güvenli kipten girip administrator u açıp diğer kullanıcı şifresini kaldırma olayı vistada yok bunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum. iyi çalışmalar![]()
Kendi şifreni unuttuysan yardımcı olabilirim...Fakat başkasının şifresini kırmaksa niyetin Google'da araştır...
Vista da F8 yokmu :S
kullandımda hiç denemedimF8 varmı yokmu![]()
Zaten kullanmam dayeni pc alırkende adam demişti Vista yükle Canavar gibi çalıştırır demişti
yok aman kalsın dedim XP SP2 PRo bastım Şimdi SP3 oldu ama olsun
![]()
Active.Password.Changer.Professional.v3.5
Dostum bu programı bul bir internet kafeden indir. Programın adımlarını takip et flash veya diskete kur yükle b.sayarını flash la başlat (Genelde laptoplarda disket sürücü yok diye bu yolu söylüyorum) sonra da şifreni kaldır veya değiştir. Programı bulmazsan bana özel mesaj geç.
arkadaşlar çok kolay isterseniz msnden gönderirim cd'si var bütün windows sürümlerinin sifresini kırıyor msn'im [email protected]
valla banada çok lazım olan bşey bu mutlaka nasıl olduğunu öğrenmem lazım. yardım ederseniz çok sevinirim