Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Vistada problem acil yardım arkadaşlar

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vistada problem acil yardım arkadaşlar başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar acer marka 1.gb ram 120 gb hd olan laptop aldım vista yüklüydü haliyle bazı programlarda yvaşlıyodu bilgisayar ve xp ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-10-07, 08:45   #1 (permalink)
tbirden
New Member

tbirden Avatar

Katılım tarihi: 29.12.03
Vistada problem acil yardım arkadaşlar

Arkadaşlar acer marka 1.gb ram 120 gb hd olan laptop aldım vista yüklüydü haliyle bazı programlarda yvaşlıyodu bilgisayar ve xp yüklemek istedim fakat olmadı
yane c ye format atamadım ve xp cd sini takıyorum 5 dakika dosyalar yükleniyor mavi ekran hatası veriyor yeterli bellek yok falan yazıyor 98 cd si ile format atmak istiyorum ama onuda kabul etmiyor
şimdi ne yapmalıyım nasıl format atılır 98 cd si ile msdos ta açıp geçerli yada mantıklı msdos kipi oluşturup c yi ordan yüklemek yada silmek istiyorum ama oda yemedi

bios ayarlarını ayarladım 98 cd sini takıyorum c biçimlendirilemiyor diyor
yüklemede c gelince vistam c de kurulu
xp nin cd sini takıyorum yarıya gelince mavi ekran hatası veriyor kafayı yedim nasıl formatlarım arkadaşlar bi yardım

http://www.stud.ntnu.no/~kimare/neododgeani.gif
tbirden çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 11:47   #2 (permalink)
yunnus
New Member

yunnus Avatar

Katılım tarihi: 17.07.07
Nereden: İSTANBUL
Ynt: Vistada problem acil yardım arkadaşlar

kardeş bende vista aldım yine bende bir süre xp atmaya çalıştırdım olmadı servisi çağırdım dediki:
data disk tanıtman lazım oda data disketi bulacan bize getirecen biz disket sürücü ile tanıtıp ondan sonra xp yi atabilirsin dedi ama ben yapmadım
yunnus çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 11:48   #3 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon
Ynt: Vistada problem acil yardım arkadaşlar

98 i o pcye kursan bile büyük ithimal çalışmaz, ya sinir oluyorum millete illa vista kullandıran şu firmalara
Eski 22-10-07, 22:23   #4 (permalink)
secondert
New Member

secondert Avatar

Katılım tarihi: 28.08.07
Nereden: Istanbul
Cool Ynt: Vistada problem acil yardım arkadaşlar

Arkadaşlar Donanımları Yalnızca Vista için tasarlanmış va Microsoft'la anlaşmalı firmaların Vista hilesi bu ama ben vista'dan Memnunum problemlerimin çoğuna çözüm buldum ve Xp ye asla dönmem
Size de dişinizi sıkmanızı öneririm Sp1 geldi zaten yakında mükemmelleşecek.

Saygılar

Mobile Hacker Orhan
secondert çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-10-07, 01:12   #5 (permalink)
KraL©
Senior Member

KraL© Avatar

Katılım tarihi: 11.06.04
Cevap: Ynt: Vistada problem acil yardım arkadaşlar

Arkadaslar bilip bilmeden konusmayalim lutfen. Bu isletim sistemleri 98 2000 xp vb. bu bilgisayarlarda calismamasi imkansiz.

@tbirden arkadasim senin soruna gelecek olursak

Muhtemelen isletim sistemi acikken cd yi takip eski bir surum windows yuklemek istediginden kaynaklaniyor bu sorunların.
Yapman gereken sey bilgisayarin acildiginda boot menusune girip laptopun markasına gore degisir bu tabi F8 veya F12 olabilir mesela ordan baslangic icin cd surucusunu secerek kuruluma baslayabilirsin. Baslangic menusunu bulamadiysan bilgisayarin bios ayarlarinda acilista cd surucusunu secmen gerekecek..

Ee artık bunuda yapamıyorsan sana bir servis yolu gozukuyor demektir kolay gelsin
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Vistada problem acil yardım arkadaşlar ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
network de problem acil yardım t01tr Network 1 28-07-07 18:39
numark fusion 818 aldım, kurarken problem yasıyom acil yardım speckLed Bilgisayar Destekli Müzik 1 21-12-05 15:26
Cok can sıkıcı bi problem nolur acil yardım hololop Genel(internet) 14 31-08-04 18:14
SATA 'da problem Acil Yardım oscara Çokluortam 2 04-05-04 16:47
Acil YArdım,ekran kartı direct3d de problem çıkarıyor nomad Ekran Kartları 3 24-04-03 20:55

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:27.