Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Vista'da sistem yavaşlaması başlıklı konu tartışılıyor; Benim eSKi sistemde oyunlar ve pc daha hızlıydı hemde 2.8 işlemci 512 Ramle ama şimdi o eski performansın eseri bile ...
Benim eSKi sistemde oyunlar ve pc daha hızlıydı hemde 2.8 işlemci 512 Ramle ama şimdi o eski performansın eseri bile yok ondan kat kat hızlı olması gerekirken neden bu kadar yavaş ve kasıntılı çalışıyor lütfen yarım edin sabır taşı çatlamak üzere Ve onceden pcde vista kuruluydu formatı yeni attım Xp olarak değiştirdim ama hız vistadan daha hızlı calışması gerekirken şuan XP olduğu halde vistadan daha yavaş
En son tHE_PaSSeNgEr tarafından düzenlendi: 12-27-2007 saat 01:52Sebep: Konu başlığınız, mesaj içeriğinize uygun olarak düzenlenmiştir. Lütfen probleminizi açıklayıcı başlıklar tercih edin.
Tekrar Xp format at ama temiz format at. yani xp kurarken çabuk biçimlendirmeyi değilde normal olanını seç.ve xp kurduktan sonra programları kurmadan hızına bi bak bakalım değişme varmı.bi dene. ve forum kurallarını bi göz gezdir başlıklara dikkat.
Vurulmuş temiz alnından uzanmış yatıyor. BİR HİLAL UĞRUNA YARAB NE GÜNEŞLER BATIYOR ( *
Cevap: Ynt: Cevap: LüTFen YaRdım DeliRicem..!!!!!!
MuRMiLLo tarafından iletildi.
en son çare format olmalı,
ccleaner
tune-up
system mechanic gibi yazılımlarla reg. ve sistem temizliği yapın,
sistem geri yüklemeyi temizleyin, ve tekrar temizken yedek alın,
sisteminize zararlı bulaşmış olabilir, kaspersky, anti-vir ve avg anti-malware ile güvenli modda sistem taraması yapın.
bakın bakalım devam edicek mi kasılmalar.
dediğim gibi format son çare.
format tabiki son çare ben Xp yi yeni kurdğunu düşündüm vistadan Xp ye dönmüş arkadaş fazla bi program kurmadığını ve fazla kullanmadığını farzederek konuştum.kolay gele.
arKadaşLar ilginize teşekürller saolun Wistada 50 ye yakın program kuruluydu şimdi ise 20 tane falan bu işlemci ana kart ram ve ekran kartını yeni aldım aldığımda vistayı kurmuşlardı ben pc yavaştı zaten iyice yavaşladı diye Xpye çevirmek istedim ama Xpde daha hızlı çalışır benim bildiğim ama alakası yok daha az program var ama daha yavaş... sistem nasıl uyum konusu yani? tşkler
aRkadaŞLar eKran karımı değiştirdim PaLit hD 2600 xT 256 mb verdim Palit GeForce 8600 Gt Super 512mb aldım 2600 AtininDi 8600 ise NVıdıa nın Atimi daha iyi yoksa Nvidia mı bu ikisi arasında kaldım ?