Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

vistada tv kartı sorunu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vistada tv kartı sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar öncelikle merhaba arkadaşlar ben vistayı yeni yukledim ve ekran kartı ve ses driverlarını buldumguzel çalışıyor da bende fly 878 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 31-03-07, 19:42   #1 (permalink)
yusuftuna
New Member

Katılım tarihi: 24.08.06
crying vistada tv kartı sorunu

arkadaşlar öncelikle merhaba

arkadaşlar ben vistayı yeni yukledim ve ekran kartı ve ses driverlarını buldumguzel çalışıyor da bende fly 878 chipsetli bir tv kartı var ne yaptımsa lifewiew.com dan bunun vistaya uygun olan driverini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

yusuftuna çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-07, 20:10   #2 (permalink)
blaster2005
V.I.Member

blaster2005 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.11.05
Nereden: Transilvanya (İzmir)
Resimler: 13
Re: vistada tv kartı sorunu

boşuna uğraşma bildiğim kadarıyla vista analog tv kartı driverlarını destek vermeyecek.analog bitti yani vista için.yüklemeye çalıştığn her driverdada problem yaşarsın.kolay gelsin.

Vurulmuş temiz alnından uzanmış yatıyor. BİR HİLAL UĞRUNA YARAB NE GÜNEŞLER BATIYOR ( *
blaster2005 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-07, 00:53   #3 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

o kartı xp kurulu bi bilgisayara zor tanıtmıştım.vista da hiç şansın yok
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-07, 02:36   #4 (permalink)
Girdap
V.I.Member

Girdap Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.06
Nereden: Talatpaşa

Alıntı:
yusuftuna tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar öncelikle merhaba

arkadaşlar ben vistayı yeni yukledim ve ekran kartı ve ses driverlarını buldumguzel çalışıyor da bende fly 878 chipsetli bir tv kartı var ne yaptımsa lifewiew.com dan bunun vistaya uygun olan driverini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

senin dediğin kart fly 98 (bt878) aynı kart bendede var xp de gayet güzel kullanıyorum aynen vista kurmuştum tanımadı life viewe mail attım ama cvp olumsuz oldu kartın eski olduğunu ve vista için driver üretmeyeceklermiş ne yazıkki..
ama halbuki kartım sapa sağlam çalışıyor problemsiz ama vista için driverı olmadığı için tekrar Xp'ye döndüm. Zaten şuan vistanın hali Xp'nin ilk çıktığı zamanlar gibi çok problemleri var geçmek için zamana ihtiyaç var
Eski 01-04-07, 14:54   #5 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

ben ss2 yi kuramadım kolay gelsin size
benim bi de ses akrtı ında sorun var creative sb live 5.1
yanında yazıcı
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-05-07, 10:42   #6 (permalink)
sansar61
New Member

Katılım tarihi: 19.11.05

Aynı tv kartı bende var. Vista'ya xp sürücülerini kullanarak kurulum yaptım. Çok güzel şekilde tv izliyorum. Tek sorun tv kartının yazılımı ile sesi açıp kapatamıyorum. Onuda klavyedeki ses açıp kapama kısayolu ile hallediyorum. Ayrıca bende birde philips chip'li tv kartı var bunun için driver aramaya gerek yok otomatik windows driverini yüklüyor. Ama bundada aynı şekilde ses sorunu yaşıyorum.
sansar61 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-07, 18:30   #7 (permalink)
sinabsis
Cool Member

sinabsis Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.06.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 6

arkadaslar sound blaster live 5.1 internal ses kartını vistada 5.1 şeklinde kulanabilen varsa nolur bana yardım etsin ! bende tanıyıp driver kuruyor ama sadece stereo olarak kullanabiliorum, sadece ön 2 kolon çalışıor
sinabsis çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-07, 01:09   #8 (permalink)
sinabsis
Cool Member

sinabsis Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.06.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 6

pardon ya bu arada burası tv kartı problemi içerio ) benim ss2 tv kartım avr ve cd den kuramıorum abna windows media player versionumu 9 ve yukarı yapmam gerektiini sölüor, ama bendeki 11, ayrıca 4.1.1 yanılmıosam bi sürücüsünü buldum ss2 nin onu da kurmaya kalkıorum, ön yükleme yapıp restart yap devam et dedik ten sonra restartta mavi ekran çıkıor, ben o installation ı iptal edene kadar mavi ekranla karşılaşıorum, ne yapmalı ne etmeli ?
sinabsis çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-07, 21:08   #9 (permalink)
ed1907
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.06.07
Ynt: vistada tv kartı sorunu

Bende de "Winfast TV2000 XP Expert" Analog TV kartı var..Goruntude hicbi sorun yasamiorum fakat ses alamıyorum vistada.. Bütün neti talan ettim ve anladıgım kadarıyla sorun ses kartından kaynaklanıyor TV kartından diil.. Ses kartımın vista için HD ses driverlarıyla ilgili problemi var ve cogu ses kartında bu sorun var vistada.. Creative falan cogunda olabiliomus ve daha hicbir cozum yok..Yazılanların hepsını denedım ama nafile..
ed1907 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-07, 01:12   #10 (permalink)
borayelken
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.07.04
Nereden: İzmir
Ynt: vistada tv kartı sorunu

Alıntı:
ed1907 tarafından iletildi. Mesajı göster
Bende de "Winfast TV2000 XP Expert" Analog TV kartı var..Goruntude hicbi sorun yasamiorum fakat ses alamıyorum vistada.. Bütün neti talan ettim ve anladıgım kadarıyla sorun ses kartından kaynaklanıyor TV kartından diil.. Ses kartımın vista için HD ses driverlarıyla ilgili problemi var ve cogu ses kartında bu sorun var vistada.. Creative falan cogunda olabiliomus ve daha hicbir cozum yok..Yazılanların hepsını denedım ama nafile..
Hocam Vista nın otomatik yüklediği ses kartı sürücüsünü kaldırıp,anakartın cd sindeki ses kartı sürücüsünü yükle.Ben AverTV de sesi öyle çözdüm.Kolay gelsin...
borayelken çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-10-07, 00:20   #11 (permalink)
yiğido34
Rookie Member

yiğido34 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.10.07
Nereden: İST
crying Cevap: vistada tv kartı sorunu

Selam arkadaşlar çoğunuzda LİFE VİEW BT878 tv kartı aldım ama DRİVE ını bulamıyorum daha doğrusu sitesi açılmıyor.....

Birisi setup unu UPLOAD edip şuraya bir link koyabilirmi veya bnmle irtibata geçip mail ile atabilir ise çok makbul olacak...

Bekliyorum !! ACİl
yiğido34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-12-07, 22:48   #12 (permalink)
makarna
New Member

Katılım tarihi: 29.08.07
Nereden: istanbul
Cevap: vistada tv kartı sorunu

bt878 for vista
makarna çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

vistada tv kartı sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
vistada donanım nasıl? x-vipen Microsoft Vista 5 14-02-07 00:15
**Tv Kartı Sorunu** khan1907 Genel 7 02-07-06 21:21
Ses Kartı Sorunu?? derdo19 Anakart 1 21-02-06 20:11
Tv kartı sorunu slamdunk2 Genel 4 16-05-05 23:02
Tv Kartı Sorunu onurtunc60 Çokluortam 7 09-07-03 20:49

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 17:15.