Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vistada tv kartı sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar öncelikle merhaba
arkadaşlar ben vistayı yeni yukledim ve ekran kartı ve ses driverlarını buldumguzel çalışıyor da bende fly 878 ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar ben vistayı yeni yukledim ve ekran kartı ve ses driverlarını buldumguzel çalışıyor da bende fly 878 chipsetli bir tv kartı var ne yaptımsa lifewiew.com dan bunun vistaya uygun olan driverini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
boşuna uğraşma bildiğim kadarıyla vista analog tv kartı driverlarını destek vermeyecek.analog bitti yani vista için.yüklemeye çalıştığn her driverdada problem yaşarsın.kolay gelsin.
arkadaşlar ben vistayı yeni yukledim ve ekran kartı ve ses driverlarını buldumguzel çalışıyor da bende fly 878 chipsetli bir tv kartı var ne yaptımsa lifewiew.com dan bunun vistaya uygun olan driverini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
senin dediğin kart fly 98 (bt878) aynı kart bendede var xp de gayet güzel kullanıyorum aynen vista kurmuştum tanımadı life viewe mail attım ama cvp olumsuz oldu kartın eski olduğunu ve vista için driver üretmeyeceklermiş ne yazıkki..
ama halbuki kartım sapa sağlam çalışıyor problemsiz ama vista için driverı olmadığı için tekrar Xp'ye döndüm. Zaten şuan vistanın hali Xp'nin ilk çıktığı zamanlar gibi çok problemleri var geçmek için zamana ihtiyaç var
Aynı tv kartı bende var. Vista'ya xp sürücülerini kullanarak kurulum yaptım. Çok güzel şekilde tv izliyorum. Tek sorun tv kartının yazılımı ile sesi açıp kapatamıyorum. Onuda klavyedeki ses açıp kapama kısayolu ile hallediyorum. Ayrıca bende birde philips chip'li tv kartı var bunun için driver aramaya gerek yok otomatik windows driverini yüklüyor. Ama bundada aynı şekilde ses sorunu yaşıyorum.
arkadaslar sound blaster live 5.1 internal ses kartını vistada 5.1 şeklinde kulanabilen varsa nolur bana yardım etsin ! bende tanıyıp driver kuruyor ama sadece stereo olarak kullanabiliorum, sadece ön 2 kolon çalışıor
pardon ya bu arada burası tv kartı problemi içerio ) benim ss2 tv kartım avr ve cd den kuramıorum abna windows media player versionumu 9 ve yukarı yapmam gerektiini sölüor, ama bendeki 11, ayrıca 4.1.1 yanılmıosam bi sürücüsünü buldum ss2 nin onu da kurmaya kalkıorum, ön yükleme yapıp restart yap devam et dedik ten sonra restartta mavi ekran çıkıor, ben o installation ı iptal edene kadar mavi ekranla karşılaşıorum, ne yapmalı ne etmeli ?
Bende de "Winfast TV2000 XP Expert" Analog TV kartı var..Goruntude hicbi sorun yasamiorum fakat ses alamıyorum vistada.. Bütün neti talan ettim ve anladıgım kadarıyla sorun ses kartından kaynaklanıyor TV kartından diil.. Ses kartımın vista için HD ses driverlarıyla ilgili problemi var ve cogu ses kartında bu sorun var vistada.. Creative falan cogunda olabiliomus ve daha hicbir cozum yok..Yazılanların hepsını denedım ama nafile..
Bende de "Winfast TV2000 XP Expert" Analog TV kartı var..Goruntude hicbi sorun yasamiorum fakat ses alamıyorum vistada.. Bütün neti talan ettim ve anladıgım kadarıyla sorun ses kartından kaynaklanıyor TV kartından diil.. Ses kartımın vista için HD ses driverlarıyla ilgili problemi var ve cogu ses kartında bu sorun var vistada.. Creative falan cogunda olabiliomus ve daha hicbir cozum yok..Yazılanların hepsını denedım ama nafile..
Hocam Vista nın otomatik yüklediği ses kartı sürücüsünü kaldırıp,anakartın cd sindeki ses kartı sürücüsünü yükle.Ben AverTV de sesi öyle çözdüm.Kolay gelsin...