Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vistadan xp ye... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "henüz yeni vista business kullanmaya başladım.ancak xp yi kurmakla kurmamak arasında kararsızım.tekrardan XP kursam ne gibi sorunlar verebilir bana??ha bide ..." şeklinde özetlenebilir....
henüz yeni vista business kullanmaya başladım.ancak xp yi kurmakla kurmamak arasında kararsızım.tekrardan XP kursam ne gibi sorunlar verebilir bana??ha bide vista için office 2007 mi şart?Teşekkürler...
Eğer herhangi bir sorun yaşamıyorsan kasma vb hatalar durumda xp ye gecme ama ben olsam senin yerinde xp kullanırdım hem daha rahat geliyor şahsen office 2007 derken ben office 2007 yi kurdum xp ye eğer bilgisayarının donanımları izin veriyorsa xp ye geçmene kiminde böyle sorunlar oluyor geçebilirsin gecen ay sanırım ama format sonucu gitmişti office 2007 bulabilirsin xp de kullanabilirsin olmadı 2005 kullanmayı dene
teşekkürler arkadşlar.yaa açıkçası notebook okul amaçlı lazım,vistalı geldi.genel anlamdada herkes xp ye odaklı yani bazı progrmları kullanamam filan diye endişe ettim,vista açmaz falan filan işte..neyse teşekkrler tekrar.umarım hallederim.
Bana kalırsa bir sorun yaşamadan xp'ye dönüş yapmayın zaten sonunda herkes vistaya geçicek.
bende xp li laptop uma ultimate kurdum biraz kasması dışında herhangi bir problem olmuyor programlar konusunda ayrıca office olarakda 2003 ü sorunsuz kullanıyorum amacın pc de performans değilse vista kalsın derim ben
Performansı çokta önemsemiyorumda henz pek çok progrmda XP baz alındığı için bana program aratmaması lazım.Şimdilik pek sorun yaşamadım bu anlamda.neyse şimdilik vistaya devam ozaman