Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

vistadan xp ye...

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vistadan xp ye... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "henüz yeni vista business kullanmaya başladım.ancak xp yi kurmakla kurmamak arasında kararsızım.tekrardan XP kursam ne gibi sorunlar verebilir bana??ha bide ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-09-07, 23:07   #1 (permalink)
mell8686
Rookie Member

mell8686 Avatar

Katılım tarihi: 07.12.06
Nereden: bursa
Question vistadan xp ye...

henüz yeni vista business kullanmaya başladım.ancak xp yi kurmakla kurmamak arasında kararsızım.tekrardan XP kursam ne gibi sorunlar verebilir bana??ha bide vista için office 2007 mi şart?Teşekkürler...
mell8686 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-07, 23:16   #2 (permalink)
cliperinesk
Cool Member

cliperinesk Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.03.07
Nereden: eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 2
Ynt: vistadan xp ye...

Eğer herhangi bir sorun yaşamıyorsan kasma vb hatalar durumda xp ye gecme ama ben olsam senin yerinde xp kullanırdım hem daha rahat geliyor şahsen office 2007 derken ben office 2007 yi kurdum xp ye eğer bilgisayarının donanımları izin veriyorsa xp ye geçmene kiminde böyle sorunlar oluyor geçebilirsin gecen ay sanırım ama format sonucu gitmişti office 2007 bulabilirsin xp de kullanabilirsin olmadı 2005 kullanmayı dene
cliperinesk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-07, 23:17   #3 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

vista için office 2007 şart değil. istediğini kurarsın.

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-07, 23:47   #4 (permalink)
mell8686
Rookie Member

mell8686 Avatar

teşekkürler arkadşlar.yaa açıkçası notebook okul amaçlı lazım,vistalı geldi.genel anlamdada herkes xp ye odaklı yani bazı progrmları kullanamam filan diye endişe ettim,vista açmaz falan filan işte..neyse teşekkrler tekrar.umarım hallederim.
mell8686 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-07, 02:57   #5 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: Istanbul

Bana kalırsa bir sorun yaşamadan xp'ye dönüş yapmayın zaten sonunda herkes vistaya geçicek.
cido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-07, 17:32   #6 (permalink)
unruly
V.I.Member

unruly Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.10.04
Nereden: CeNNeT
Resimler: 6

Alıntı:
cido tarafından iletildi. Mesajı göster
Bana kalırsa bir sorun yaşamadan xp'ye dönüş yapmayın zaten sonunda herkes vistaya geçicek.
bende xp li laptop uma ultimate kurdum biraz kasması dışında herhangi bir problem olmuyor programlar konusunda ayrıca office olarakda 2003 ü sorunsuz kullanıyorum amacın pc de performans değilse vista kalsın derim ben
Eski 12-09-07, 20:49   #7 (permalink)
venom3950
Rookie Member

venom3950 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.06.07

eğer vista sorun yapmıyorsa xpye geçmeyin arkadaşın dediği gibi herkres zaten vista kullanıyor olucak bütün yeni bilgisayarlar vista olarak satılıyor
venom3950 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-07, 20:53   #8 (permalink)
mell8686
Rookie Member

mell8686 Avatar

Performansı çokta önemsemiyorumda henz pek çok progrmda XP baz alındığı için bana program aratmaması lazım.Şimdilik pek sorun yaşamadım bu anlamda.neyse şimdilik vistaya devam ozaman
mell8686 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:48.