Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vİstaya GeÇmelİmİyİm? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
Mendilci tarafından iletildi.
öldürmüşsün forumu
bişey yapmadım neyi öldürecemm düzgün konuş arkadaşım..." şeklinde özetlenebilir....
Anakart Adı: Asus P5KPL-VM
RAM : 3 GB
ekrankartı :ATI Radeon HD 3870 (RV670) 512 MB
işlemci : DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200)
HDD ALANI : 320 GB
sizce vista kullanmaya uygun pc im varmı vistanın bana avantajları neler olur oyunlarda bana zorluk çıkarırmı cevaplarınızı bekliyorum ....
indir indir indir bişey demiyorum hiç bir şey olmaz sen indir pişman olmassın ama dersen cs 15 oynamak stiyom vista görünümlü tema indir bende öle kullanıyom görenler vista zannediyo
vista görünüm bakımından güzelde bir sürü programlarda hata veriyor örn:herkezin sevdiği cs1.5 bu oyunu açmıyor daha sayamadıgım programlar var ama xp kullanıyorsan vistanın görünümünü seviyorsan xp vista görünümlü dosyaları indir öyle daha güzel oluyor.
cs 1.5 i açmıyorsa hayatta kullanmam ben o işl. sis. ini
vista görünüm bakımından güzelde bir sürü programlarda hata veriyor örn:herkezin sevdiği cs1.5 bu oyunu açmıyor daha sayamadıgım programlar var ama xp kullanıyorsan vistanın görünümünü seviyorsan xp vista görünümlü dosyaları indir öyle daha güzel oluyor.
cs 1.5 i açmıyorsa hayatta kullanma
__________________ aşk bir çay sevgi ise şeker bizim gibi garipler çayı şekersiz içer
Windows 98 den XP 'ye geçişim çok zor olmuştu.
Bahanem ise "çok yavaş, yüksek konfigure ister, o çalışmaz bu çalışmaz vs. vs."" olmuştu
Şimdi 98 e dön çok hızlıdır deseler ne düşünürsün...
işte vista iyice oturduktan sonra da xp için böyle düşünülecek.
Benim tavsiyem herkes vistaya geçsin. Öyle yada böyle geçeceksiniz zaten.
Servis pack1 'i de gayet başarılı buluyorum. Kurulumu yaklaşık 2 saat sürüyor fakat vistanızda farkedilir bir hızlanma oluyor.
Tekrar tavsiye ediyorum Vista kurun.
(Bu arada şu anda mesaj yazdığım makinede Xp yüklü, Akşama kadar bunu da vistaya çeviricem.)
[quote=peyamii;897133]indir indir indir bişey demiyorum hiç bir şey olmaz sen indir pişman olmassın ama dersen cs 15 oynamak stiyom vista görünümlü tema indir bende öle kullanıyom görenler vista zannediyo[/quote
benim işletim sistemim vista ultimate 32 bit gayet iyi counter 1,5 oynuyorum hemde online