Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Microsoft Vista »

Vistayı hızlandırın

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vistayı hızlandırın başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "evet arkadaşlar vistayı hızlandırmak isteyenler için açtım konuyu Bilgiler burada : CHIP Online : Vista'yı hızlandırmanın yolları gerçekten faydasını gördüm ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-09-07, 03:43   #1 (permalink)
serkanyuregir
New Member

Katılım tarihi: 05.02.07
Vistayı hızlandırın

evet arkadaşlar vistayı hızlandırmak isteyenler için açtım konuyu

Bilgiler burada : CHIP Online : Vista'yı hızlandırmanın yolları

gerçekten faydasını gördüm sizede tavsiye ederim.
serkanyuregir çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-09-07, 15:55   #2 (permalink)
MCCOPRA
Cool Member

MCCOPRA Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: KKTC
Blog Mesajları: 1
Cevap: Vistayı hızlandırın

Bence Vistayı Hızlandırmanın en iyi yolu format atıp Xp Yüklemek :P !!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-09-07, 16:30   #3 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: Istanbul

Sistem geri yükleme ve hibernate hariç söylenen tüm servisleri kapattım. performansdan çok pil tüketimimin azalması için yaptım aslında. umarım işe yarar.
cido çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-07, 15:06   #4 (permalink)
ilkNNur
Moderator

ilkNNur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.08.05
Blog Mesajları: 3

Alıntı:
MCCOPRA tarafından iletildi. Mesajı göster
Bence Vistayı Hızlandırmanın en iyi yolu format atıp Xp Yüklemek :P !!!
Bende, vısta premıun var.Birçok arkadaşım xp yükle dedi.Vatan computer da çalışan arkadaşımsa vista gittikçe güncelleniyor bence devam et dedi.

Kafam karıştı
ilkNNur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-07, 17:22   #5 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11

performans gerekiyorsa acilen XP yüklet, yok ben halimden memnunum, bana henüz yamuk yapmadı diyorsanız vista kalsın.
Eski 27-09-07, 18:12   #6 (permalink)
ilkNNur
Moderator

ilkNNur Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi. Mesajı göster
performans gerekiyorsa acilen XP yüklet, yok ben halimden memnunum, bana henüz yamuk yapmadı diyorsanız vista kalsın.

oyun oynamıyorum ama yeni notbook un eskı masaüstünden de yavaş olması insanı sinirlendiriyor.

Şimdilik tek yamuğu bazen açılmıyor pc belli süre geçtikten sonra hata vererek açılıyor.Güvenli şekilde başlat komutu veriyor.Bu vistadan mı kaynaklanıyor notbook mu arızalı anlamadım ıkı kere yaptı aynı hatayı.
ilkNNur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-07, 18:20   #7 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator

DeeJaY_gT Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9

Sen acil xp yükle arkadaşım ne yamuk yapar nede pcni yavaşlatır.
DeeJaY_gT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-07, 18:35   #8 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Resimler: 11

bencede bir XP kurun aradaki farkı hissedin.
yanılmıyorsam vista'ya service pack çıkıyormuş. bir sürü hata var demekki
En iyisi XP kurun.
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-07, 18:43   #9 (permalink)
ilkNNur
Moderator

ilkNNur Avatar

Bilgisayarım

xp ıcın ;satan arka tel actım kurarız ama vısta uyumlu bazı progralardan randıman alamassın dedı

neyse, ben en ıyısı xp yukletıyım
ilkNNur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-07, 12:02   #10 (permalink)
justuur
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.09.07

Allah allah yaw bu vistadan tek memnun olan benmiyim aceba evdeki desktopda xp yüklü üşendiğimden bir türlü vistaya geçiremedim ama notebook'um vista hp dv2000 serisi alet çok stabil, hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Gerçi fazlada bişi yüklmedim ama photoshop felan yapıyorum. gözlemlediğim en büyük sorunu dosya kopyalarken onunda sp1 ile düzeltileceği söyleniyor.
justuur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-07, 20:23   #11 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: germany ama akli izmirde..
Blog Mesajları: 34
Resimler: 46

Bu ne bicim is ya,bende notebookla vistaya gececegim diye seviniyordum.. Bizede Xp kurduracaga benziyor..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-07, 20:51   #12 (permalink)
serkanyuregir
New Member

Katılım tarihi: 05.02.07
Ynt: Vistayı hızlandırın

Bugün bende XP yükledim ve gerçekten dünya varmış dedim 2 hafta vista kullandım valla harddiskde seri dolaşmayı özlemişim klasöre bastğım anda girmeyi özlemişim.

FOREVER XP!!!
serkanyuregir çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-07, 23:27   #13 (permalink)
ilkNNur
Moderator

ilkNNur Avatar

Bilgisayarım

vista hergeçengün dahada mı pc yi kasıo bana mı öle geliyor
ilkNNur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-07, 23:53   #14 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6

service pack çıkmadan vista kullanmayın şu an için. bir çok sürücü ve program uyum sorunları service pack sonrası giderilecek.
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-07, 00:59   #15 (permalink)
AkrepmeN71
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.09.07
Nereden: Istanbul

Ben şu anda Vista ultimate kullanıyorum. çokta mennum arkadaşlar. eksikleri yokmu var tabi...bir çok kullanadığım programın üşenmedim vista uyumlusunu oradan buradan buldum. şimdi fulfnksiyon çalışıyor. eksikleri her gün gideriliyor. bir çok oyunuda oynadığım, performansı iyi. son sözüm sistem kaynaklarını delice kullandığı doğru. sağlam bir makinanız yoksa xp'ye devam arkadaşlar.
AkrepmeN71 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-07, 01:29   #16 (permalink)
MCCOPRA
Cool Member

MCCOPRA Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: KKTC
Blog Mesajları: 1

Alıntı:
ilkNNur tarafından iletildi. Mesajı göster
xp ıcın ;satan arka tel actım kurarız ama vısta uyumlu bazı progralardan randıman alamassın dedı

neyse, ben en ıyısı xp yukletıyım
Satan Arkadaş bi b.k bilmiyormuş zaten vista uyumlu yazılım Zaten xp uyumludur demektir(ne randıman alamazsını xp o programları uçurur) sen bence bilen birine götür xp yüklesin sana sende kurtul pc de kurtulsun
MCCOPRA çevrim dışı  
Digg this Post!