Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında Vistayı hızlandırın başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "evet arkadaşlar vistayı hızlandırmak isteyenler için açtım konuyu
Bilgiler burada : CHIP Online : Vista'yı hızlandırmanın yolları
gerçekten faydasını gördüm ..." şeklinde özetlenebilir....
Sistem geri yükleme ve hibernate hariç söylenen tüm servisleri kapattım. performansdan çok pil tüketimimin azalması için yaptım aslında. umarım işe yarar.
performans gerekiyorsa acilen XP yüklet, yok ben halimden memnunum, bana henüz yamuk yapmadı diyorsanız vista kalsın.
oyun oynamıyorum ama yeni notbook un eskı masaüstünden de yavaş olması insanı sinirlendiriyor.
Şimdilik tek yamuğu bazen açılmıyor pc belli süre geçtikten sonra hata vererek açılıyor.Güvenli şekilde başlat komutu veriyor.Bu vistadan mı kaynaklanıyor notbook mu arızalı anlamadım ıkı kere yaptı aynı hatayı.
Allah allah yaw bu vistadan tek memnun olan benmiyim aceba evdeki desktopda xp yüklü üşendiğimden bir türlü vistaya geçiremedim ama notebook'um vista hp dv2000 serisi alet çok stabil, hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Gerçi fazlada bişi yüklmedim ama photoshop felan yapıyorum. gözlemlediğim en büyük sorunu dosya kopyalarken onunda sp1 ile düzeltileceği söyleniyor.
Bugün bende XP yükledim ve gerçekten dünya varmış dedim 2 hafta vista kullandım valla harddiskde seri dolaşmayı özlemişim klasöre bastğım anda girmeyi özlemişim.
Ben şu anda Vista ultimate kullanıyorum. çokta mennum arkadaşlar. eksikleri yokmu var tabi...bir çok kullanadığım programın üşenmedim vista uyumlusunu oradan buradan buldum. şimdi fulfnksiyon çalışıyor. eksikleri her gün gideriliyor. bir çok oyunuda oynadığım, performansı iyi. son sözüm sistem kaynaklarını delice kullandığı doğru. sağlam bir makinanız yoksa xp'ye devam arkadaşlar.
xp ıcın ;satan arka tel actım kurarız ama vısta uyumlu bazı progralardan randıman alamassın dedı
neyse, ben en ıyısı xp yukletıyım
Satan Arkadaş bi b.k bilmiyormuş zaten vista uyumlu yazılım Zaten xp uyumludur demektir(ne randıman alamazsını xp o programları uçurur) sen bence bilen birine götür xp yüklesin sana sende kurtul pc de kurtulsun