Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında vistayı kaldıramıyorum!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "vistayı kaldıramıyorum yardımlarınızı beklıyorum?:::......" şeklinde özetlenebilir....
xp ye dönüceksen xp cd sini tak normal bi şekilde format at, yani diski biçimlendir. vista da kalkmış olucak. en azından normal şartlar altına böyle olması gerek. farklı bi sorun varsa, sorunu tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
xp ye dönüceksen xp cd sini tak normal bi şekilde format at, yani diski biçimlendir. vista da kalkmış olucak. en azından normal şartlar altına böyle olması gerek. farklı bi sorun varsa, sorunu tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
+1
Ayrıca aynı konuyu başka yerede açmışsın...
Dikkat edelim biraz
__________________ ASUS P5K-E WİFİ--E6750 CORE2--SAPPHİRE HD 3850--OCZ REVOLTEC 2*1 GB DDR2 667--SEAGATE 250 GB--ASUS 2014 L1T SATA--SAMSUNG 932N PLUS--FEEL MESHCOOL S 901BB--OCZ 600W--MİCROSOFT SET--XEROX 3120--A4 PK 635M--LOGİTECH Z-5500--VİSTA HOME PREMİUM