Biraz önce Windows 7'nin Beta 1 sürümünü sistemime kurdum.
Windows 7 6956 Beta 1 Kurulum Görüntüleri - Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Windows 7 6956 Beta 1 Ekran Görüntüleri başlıklı konu tartışılıyor; Biraz önce Windows 7'nin Beta 1 sürümünü sistemime kurdum. Windows 7 6956 Beta 1 Kurulum Görüntüleri - Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri...
Biraz önce Windows 7'nin Beta 1 sürümünü sistemime kurdum.
Windows 7 6956 Beta 1 Kurulum Görüntüleri - Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri
Nerden eline geçti ki Win. Se7en??
İsteyen herkes kurabiliyor deme intahar ederim :|
Edit: Fotolar hakkında yorumu unutmuşuz
Güzel birşey.. Görsel olarak vista ile çok az değişiklik var.. Diğer farklar neler peki??
Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..
simdlik vista iyi calisiyor, bu daha saglam calisacaksa gecebiliriz. ekran goruntuleri guzel. tesekkurler.
*** Flight Simulator X and LD767 forever....
arkadaşlar torrent silerinde mevcut hatta turktorrent.biz de var üyelikde açık indirebilirsiniz ama 30 gunluk sürümü aktivatör ü de yok piyasada haberiniz olsun. ayrıca vistadan kat kat daha hızlı
Görev çubuğunun görünümü güzel değil bence ...
Torrente düştü.
Windows 7 Ultimate BUILD 6956 x86 2.2 GB
Uzun süreli kullanmayı düşünmeyinRC1 den itibaren fiziksel olarak kurun diskinize.
Evet. Henüz beta değil. Beta bu zamanlarda gelecek. Özellikle sürücü tarafındaki destek artacak. Intel'in yeni Windows7 sürücüleri üreticilere gönderildi. Fonksiyonellik açısından fark yok olmayacak ama görünüm özelleştirme seçenekleri her sürüm ile beraber değişiyor. Bakalım Beta da nasıl olacak. Büyük ihtimal 6956'taki gibi kalacaktır. 6956 için %90 beta sürüm diyebilirim. Windows 7 beta grubunda olduğum için bir takım değişmeleri anlık takip edebiliyoruz.
Bu sabah kurdum bende. VMwarede uyumsuzluk çıkardı Virtual PC de kurdum.
1 GB bellek ayırdım. Nerdeyse XP kadar bellek kullanıyor. Sistem 300MB ile açılıyor. Biraz program açınca artıyor. Ama vista kadar ram e aç bir sistem olmuyacak sanırım.
Vista ile büyük benzerlikler taşısada birçok yeni özellik eklenmiş gözüküyor. Zamanla bunlar daha da ortaya çıkar. Sonuç olarak vista dan daha umut verici bir işletim sistemi olucak gibi.
Ben, VMware programı ile kurmuştum. Sorun çıkarmadı. Sendeki problem nedir ? Windows 7'de Linux'un hafifliğini hissediyorum zaman zaman.