arkadaşlar Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum ama kullannanlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum yorumlarınız... başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum ama kullannanlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler VATAN ...
arkadaşlar Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum ama kullannanlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
Lisanslı bir Windows XP'ye sahip olman gerekiyor.Ve her format atışında önce XP ardından Upgrade DVD'sini yüklemen gerekiyor.Bence gereksiz bir ürün...
Hayır. Böyle bir zorunluluk yok. İşletim sistemi kurulu olmayan bir diske rahatlıkla kurabilirsiniz. İzlenecek yol şöyle;
1-Ürün kodu girmeden Vista kurulur.
2-Kurulumun ardından aynı DVD ile yükseltme yapılır.
yani bu ürünü kurarken pc de xp olmasımı gerekiyor
yoksa iceexol arkadaşın dediği gibimi sıfırdan kurabiliyormuyuz kafam karıştı
Windows XP olması şart değil. Sıfırdan kurabilirsiniz ama ürün kodu bir yükseltme kodu olduğu için, kurulumdan sonra Vista içerisinden yükseltme yaparak ürün kodu girmeniz gerekiyor.
3. mesajda yazıldığı gibi Vista'yı ürün kodu girmeden kurun ve kurulumdan sonra ürün kodunu girerek yükseltme işlemini başlatın.
ıceexol arkadaşım teşk ederim olayı anladım cevap yazan arkadaşlarıma da çok tşekür ederim yalnız bir sorum daha olacak bu dvd de uprade akademik derken ne demek isteniyor
uprade akademik derken ne demek isteniyor