+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum yorumlarınız...

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum yorumlarınız... başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum ama kullannanlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler VATAN ...

Member
    Katılım tarihi
    27.04.2008
    Nereden
    ankara

Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum yorumlarınız...

arkadaşlar Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum ama kullannanlar yorumlarını yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekürler

VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u

Moderator Cole Avatar
    Katılım tarihi
    05.04.2008
    Nereden
    ANTALYA

Ynt: Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum yorumlarınız...

Lisanslı bir Windows XP'ye sahip olman gerekiyor.Ve her format atışında önce XP ardından Upgrade DVD'sini yüklemen gerekiyor.Bence gereksiz bir ürün...

V.I.Member ICEEXOL Avatar
    Katılım tarihi
    17.05.2006
    Nereden
    Adana/Güzelyalı

Ynt: Windows Vista Home Prem Türkçe UPGRADE AKADEMİK DVD almayı düşünüyorum yorumlarınız...

Hayır. Böyle bir zorunluluk yok. İşletim sistemi kurulu olmayan bir diske rahatlıkla kurabilirsiniz. İzlenecek yol şöyle;

1-Ürün kodu girmeden Vista kurulur.
    2-Kurulumun ardından aynı DVD ile yükseltme yapılır.

Member
    Katılım tarihi
    27.04.2008
    Nereden
    ankara

yani bu ürünü kurarken pc de xp olmasımı gerekiyor
    yoksa iceexol arkadaşın dediği gibimi sıfırdan kurabiliyormuyuz kafam karıştı

V.I.Member ICEEXOL Avatar
    Katılım tarihi
    17.05.2006
    Nereden
    Adana/Güzelyalı

Alıntı wferit tarafından iletildi. Mesajı göster
    yani bu ürünü kurarken pc de xp olmasımı gerekiyor
    yoksa iceexol arkadaşın dediği gibimi sıfırdan kurabiliyormuyuz kafam karıştı
    Windows XP olması şart değil. Sıfırdan kurabilirsiniz ama ürün kodu bir yükseltme kodu olduğu için, kurulumdan sonra Vista içerisinden yükseltme yaparak ürün kodu girmeniz gerekiyor.

3. mesajda yazıldığı gibi Vista'yı ürün kodu girmeden kurun ve kurulumdan sonra ürün kodunu girerek yükseltme işlemini başlatın.

Member
    Katılım tarihi
    27.04.2008
    Nereden
    ankara

ıceexol arkadaşım teşk ederim olayı anladım cevap yazan arkadaşlarıma da çok tşekür ederim yalnız bir sorum daha olacak bu dvd de uprade akademik derken ne demek isteniyor

Member
    Katılım tarihi
    27.04.2008
    Nereden
    ankara

uprade akademik derken ne demek isteniyor

+ Cevap Yaz