Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Microsoft Vista forumu altında windows vista oyunların performansını düşürürmü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar benim pentium 4 3.0 ghz
ati x1650 512 mb
1.5 gb ram
sizce oyunlar performan düşürümü eğer düşürüse nelerden ..." şeklinde özetlenebilir....
hizmetlerde bulunan windows arama servisi var. onu kapat. bu servis windowsun içinde arama yaparken dizin oluşturuyor. amaç daha hızlı arayıp bulmak. eksi yanı ise işlemci ve ramden çok götürmesi.
5. görev yöneticisinde işlemlerde bir servis daha var. adı '' trustedinstaller.exe'' bu servis updatelerin karşıdan yüklenip kurulmasını sağlıyor. eksisi ise işlemci ve ramden çok harcaması. kapalı tut. update yapmak gerektiğinde açarsın. sonra tekrar kapatırsın.
6. vistanın üzerinde çalışıyorum vlite programı ile. daha stabil çalışması için vistanın gereksiz özelliklerini kaldıracağım. aslında oldu. ama updateler genelde güvenlik için. vistanın oyunlarda daha stabil çalışmasını sağlamak için sadece 3 adet update var. ikisini gösterdim zaten son kalan biri de sli destekli pcler için.