buradan dün bir dosya indirdim linklerden 380 mb civarı bir dosyaydı tıkladım tıkladım bekledim çalışmadı hiç bu dosya sorun neyden kaynaklanır acaba
ne bir kurulum çıktı nede başka birşey
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Windows Vista Service Pack 1 Türkçe 32 Bit ve 64 Bit başlıklı konu tartışılıyor; buradan dün bir dosya indirdim linklerden 380 mb civarı bir dosyaydı tıkladım tıkladım bekledim çalışmadı hiç bu dosya sorun neyden ...
buradan dün bir dosya indirdim linklerden 380 mb civarı bir dosyaydı tıkladım tıkladım bekledim çalışmadı hiç bu dosya sorun neyden kaynaklanır acaba
ne bir kurulum çıktı nede başka birşey
i love logitech z5500
Zoru Başarırım, İmkansız Biraz Zaman Alır...
slm arkadaşlar ben nerden indirebilirim sp1..linkleri bulamadım
konuyu baştan sona gözden geçir linkler bu konu içinde mevcut ama bende indirip yükleyemiyenlerdenim![]()
arkadaşlar lütfen konuyu açan arkadaşımız indirebileceğimiz bir link versin..
arkadaşlar bu dosyayı ben indirdimde ama yüklesem mi acababi sorun çıkar mı? benim vista biraz kaçak oluyo da
zaten bilgisayardan o kadar iyi anlamıyom başıma iş çıkarmıyayım şimdi
bi yardımcı olursanız sevinirim
herkese iyi çalışmalar;
benim bir sorum olacaktı..
service pack dosyasını direkt olarak indirebileceğimiz bir yer varmı.
bilgi verebilirseniz teşekkür ederim..
Arkadaşlar benim bilgisayarda hem Xp hem vista varher ikiside 32 bit bilgisayarımda 4 Gb dual ddr2 ram olmasına rağmen vista da xp de 3 gb olarak görüyor bu sp1 i yüklersem ram i 4 gb görürmü bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
linki ben neden bulamıyorum arkadaşlar
Martta microsoft üzerinden yükleyebilme imkani olacak zaten,ben onu bekleyecegim acikcasi,yok bat dosyasiydi suydu buydu![]()
Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
29 Şubat itibariyle herhalde hala resmi olarak Sp1 yok microsoft sitesinde....
selamun alekum kardeş bu sp1 nereden nasıl indirip kuracagız anlşlatırmısın burdan olmaz demiş sin sana zamet özelim e bir mesaj teşekürler