Windows Vista Service Pack 1 Türkçe 32 Bit ve 64 Bit
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Microsoft Vista forumunda Windows Vista Service Pack 1 Türkçe 32 Bit ve 64 Bit başlıklı konu tartışılıyor; Beyler Service Pack 1 in çıktığını duyunca bende vistama format atıp baştan gıcır gıcır kurdum tüm updateleri yaptım ve en ...
Intel E6600 Sokak Core 2 Duo Apartmanı Daire 4GB :)
Ynt: Windows Vista Service Pack 1 Türkçe 32 Bit ve 64 Bit
Beyler Service Pack 1 in çıktığını duyunca bende vistama format atıp baştan gıcır gıcır kurdum tüm updateleri yaptım ve en son service pack1 kaldı onuda yükledim ilk işim ram e bakmak oldu 4 gb olan ramim daha önce 3581 mb olarak gözüküyordu fakat service pack 1 yükleyince 4 gb olarak gözküyor fakat sağ taraftaki gadgette hala ramim 3581 mb olarak gösteriyorr..
Türkçe Windows Vista Service Pack 1 Final (KB936330) yayınladı. Aşağıdaki linklerden 39 dili içeren güncellemeyi Microsoft'un sitesinden indirmeniz mümkün:
arkadaşlar başka bir form sitesinde buldum ama size url sini versem olur heralde
şimdi o form sitesini verirsem yanlış olacak ama buradan direk indirmeye başlarsınız http://download.microsoft.com/downlo...-X86-wave1.exe