Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında 18 WoS Haulin 3D PRISM LUTFEN ACİLL başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Evet arkadaslar oyunu ındırdım actım new game dıyom sehrı falan secıyo ama oyun yuklenırken hata raporu gonder-gonderme 3dprism hatası veriyo ..." şeklinde özetlenebilir....
Evet arkadaslar oyunu ındırdım actım new game dıyom sehrı falan secıyo ama oyun yuklenırken hata raporu gonder-gonderme 3dprism hatası veriyo ne yapmalıyım lutfen yardım edın
18WoS serisinde ilk açılışta bir konfigürasyon ayarları ekranı çıkar.Ayarları kendi sistemine göre ayarla.İlk etapta biraz düşük seçenekleri seç.Oyunu indirdim demişsin,oyun ile birlikte gelen crack,serial,vs gibi illegal içerikten dolayı bu sorunu yaşıyor olabilirsin.
Ben oyunun Config.cfg dosyasından değişik bilmediğim ayarlar yapmıştım yine böyle olmuştu... Fazla oynama üzerinde..
Bende 18WoS American Long Haul war hemen hemen aynı sisteme sahipler..
Yapacağın şey oyunu pc'den kaldır.. belgelerimde 18 WoS Haulin die bi klasör var..
Save game'in kaybolmasını istemiyorsan masaüstüne taşı daha sonra belgelerimdeki 18 WoS Haulin klasörünü Shift+Delete'le sil sonra oyunu yeniden kur oyuna gir new game'e gir. oyun açılsın sonra oyunu kapat taşıdığın save game'i Belgelerim'deki yeni 18 WoS Haulin klasörünün içinde gerekli yere taşı... Sorun bende böyle çözüldü.. inş sende de işe yarar.. Olmazsa söyle ayarlarız bişeyler