Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar Yeni çıkan Cod4 Ve Medal Of Honor Airborne' Yi Yükledim Ama Maalesef Bir Türlü Oynayamıyorum. Defalarca format atıp xp ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-11-07, 14:11   #1 (permalink)
amdmania
Member

amdmania Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.04
Nereden: eskişehir
Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil

Arkadaşlar Yeni çıkan Cod4 Ve Medal Of Honor Airborne' Yi Yükledim Ama Maalesef Bir Türlü Oynayamıyorum. Defalarca format atıp xp proyu kurdum, Ekran Kartı Ve Anakartın Son Sürücülerini Kurdum, Ayrıca November 2007 Directx Yüklü Vede Sp2 Ama Tüm Bunlara Rağmen Iki Oyunuda Açıomuş Gibi Yapıp Görüntüler Gidip Gelio(görüntüden Kastım Siyah Ekran).Faydası olur diye sdkyıda yükledim ama nafile ve Sistemim Bu Oyunları Kaldırabilecek Yeterliliğe Sahip.nolur Yardım Edin Yoksa Makinayı çekiçle Parçalayacam.

Sistem: Abit An7 Anakart,amd Athlon 2800+,1 Gb Dual Corsair Ddr400 cl 2,250 Gb Maxtor Hdd,sapphire X1600 Pro Agp, Aspire 550 W Psu, Nec Dvd-rw,asus Cd-rw

En son amdmania tarafından düzenlendi: 30-11-07 saat 14:28
amdmania çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 16:41   #2 (permalink)
tHE_PaSSeNgEr
Moderator

tHE_PaSSeNgEr Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.01.04
Nereden: Ankara - İstanbul
Cevap: Ynt: Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil

Alıntı:
amdmania tarafından iletildi. Mesajı göster
sorunu biraz daha detaylı yazabilirsen yardımcı olabiliriz. hatta ss koyarsan daha iyi olur, görüntü gidip geliyor derken neyi kastediyorsun tam olarak?

bu arada aklıma gelmişken sorayım oyunlar orjinal mi yoksa torrentlerden indirdiğin versiyonlar mı?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 16:55   #3 (permalink)
amdmania
Member

amdmania Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil

oyunlar torrent downloadları. maalesef ss koyamıyorum çünkü o esnada hiç bi işlem yapamıyorum. ama siyah ekrandan kastım uygulama çalıştığı anda oluşan bi geçiş ekranı alet açsammı açmasammı diye uğraşıor. ama açamıyor tabii. cod4 te directx hatası veriyor mohoda resetlemek gerekiyor yoksa bi ömür açmasını bekleyecem. oyunlar download olmasına rağmen çalışıor çünkü başka bilgisayarda denedim. ayrıca çok ilginçtir oyunları yükledikten sonra dxdiagta tüm dll dosyaları 2004 tarih ve 07.00 saatini alıor. bana göre iki oyununda sorunu ortak ama ne olduğunu tam olarak bulamadım
amdmania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 17:12   #4 (permalink)
tHE_PaSSeNgEr
Moderator

tHE_PaSSeNgEr Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.01.04
Nereden: Ankara - İstanbul
Cevap: Ynt: Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil

en son ati 7.1 driverlarını nVIDIA Geforce 8800 8600 7950 7900 7600 GT GTX AMD ATI Radeon HD 2900 XT x1950 x1900 2400 2600 XT Pro - Guru of 3D: PC Hardware Reviews dan bulup yükleyip bir daha dene dostum. peki başka oyunlarda da aynı hatayı alıyor musun? yoksa sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu?
tHE_PaSSeNgEr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 17:14   #5 (permalink)
amdmania
Member

amdmania Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: Ynt: Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil

Alıntı:
tHE_PaSSeNgEr tarafından iletildi. Mesajı göster
en son ati 7.1 driverlarını nVIDIA Geforce 8800 8600 7950 7900 7600 GT GTX AMD ATI Radeon HD 2900 XT x1950 x1900 2400 2600 XT Pro - Guru of 3D: PC Hardware Reviews dan bulup yükleyip bir daha dene dostum. peki başka oyunlarda da aynı hatayı alıyor musun? yoksa sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu?
tüm driverlarım en son sürüm maalesef bi sonuç vermedi. ancak hurd truck 18 wheels yüklü en son çıkanı ve bi sorun yok.anlamadım gitti neden cod4 ve mohoda sorun oluyo
amdmania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 19:01   #6 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13

codeclerinizi güncellemeyi deneyin oyunların açılışlarındaki videolar codecler vasıtası ile çalışır sisteminizde codecler yok yada codec çakışması var ise de açılışta bazı oyunlarda böyle sorunlar olabilir.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-07, 17:06   #7 (permalink)
amdmania
Member

amdmania Avatar

Bilgisayarım

mohodaki sorunu çözdüm.ama çok ilginç bi yolla. atinin sitesinden indirdiğim 7.9 7.10 7.11 driverlarının hiçbiri çalıştırmadı bende kullandığım eski driverim 7.3 ü yükledim ve açıldı.cod4 tede gelişme oldu oda oyuna girdi ancak introları geçsin diye fare tıklamalarından sonra oyun kitleniyor.introyu geçmezsem oyuna giriyor ama bir süre sonra oyundan atıyor. bu arada gordion codec pack 1.9 ve ace mega codec pack paketlerini ayrı ayrı denedim ama sonuç vermedi. yine de tşkrler.
amdmania çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Acil Yardım Moho Airbone Ve Cod4 çok Acil ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
acil olivetti 300s-f web cam driveri acil hshc Çokluortam 16 04-01-08 20:57
Çok acil casper notebook chipset driver Çok acil !! hgokberk Notebook'lar... 7 17-07-07 11:19
Acil cil acil yardım web settings e giremiyorum!! oguzksk Genel(internet) 3 18-05-04 17:56
leadtekwinfast 5900lx tdh acil yardım?nolur biri yardım etsin.(unrelmaster) beyazfatih Ekran Kartları 12 19-02-04 03:45

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:55.