Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Alone in the Dark [Genel Konu] Çıktı! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "gelmesi yaklaşıyor..." şeklinde özetlenebilir....
Atari has delayed the release of Alone in the Dark from May to June so that they can polish up the game. The game will be available for 360/PC/Wii/PS2 in the U.S. on June 24 and in Europe on June 20. Atari say the PS3 version is still "to follow".
ve guzel sarki
you left me alone in dark
and in the pain just like a shark
there is no need for talking
dont get tired for explaining
nothing will be the same again ...
bu oyun harika biseydi ben en eski sürümünü oynamıstım 1.sini bende +25 olsa daha iyi olur cok tırstırıyo bide oyunu oynarken sesini sonuna kadar açınca
Oyunun yapımı tamamlandı arkadaşlar. 24 Haziran'da piyasada. Açıklanan sistem gereksinimi şöyle:
Minimum sistem ihtiyaçları
İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista
İşlemci: 2.8 GHz Intel Pentium 4/AMD Athlon 64 +2800 veya daha iyisi
Bellek Miktarı: 1 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce 7600/ATI Radeon X1650 veya daha iyisi
Boş HDD Alanı: 8.5 GB
Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları
İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista
İşlemci: 3.4 GHz Intel Pentium 4/AMD Athlon 64 +3400 veya daha iyisi
Bellek Miktarı: 2 GB DDR2 RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce 7800 GTX/ATI Radeon X1950 XTX veya daha iyisi
Boş HDD Alanı: 8.5 GB
Arkdaşlar binbir zahmetle açabildiğim AİTD 5 te ses problemi var.Oyun içinde bütün sesler var ama sadece konuşma sesleri gelmiyor forumlara baktım baya bi kişidede var bu problem ama bulamadım bi çözüm.Ses kartım onboard soundmax.Bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşım öncelikle alone in darkkness oyunu benimde çok beğendiğim bir oyundur iyi seçim.Oyunun sesinin gelmemesinin sebebi ise şu olabilir bilirsin ama ben yine de yazayım dedim oyunun dvd versiyonunu almadıysan cd versiyonu ise sıkıştırmış olabilirler oyun 1 veya 2 cd ise muhtemelen sıkıştırılmıştır.Sen de bilirsin oyunların kapasitesini daha aza indirmek için sıkıştırıolar ve winrar ile oyunu yükledikten sonra bir siyah ekran çıkar c/windows.. falan diye işte o kısım oyunun bölümlerini bilgisayara çıkartır ama o siyah ekran müzik dosyaları çıkartamaz.Sorun ondan olabilir..