Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Anime grafikli oyun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar,
Anime grafik şeklinde yazılmış oyun varsa, biliyorsanız tavsiye eder misiniz?..." şeklinde özetlenebilir....
BU ufaklıklar pek de ufak değiller hani.. Ben daha çok aksiyon tarzı bir oyun arıyorum.. Savaşanlar, canavarlar ve kahramanlar olabilir..Ya da bu tip bişiler işte. Ve pc için, ps m yok çünkü..
Ben de buldum bir tane.. Final Fantasy.. Videolarını izledim, grafikler çok iyi gözüküyordu. Ama demo ya baktım, tam açılmadı gerçi, videolardaki grafiklere hiç benzemiyordu.
Ben de buldum bir tane.. Final Fantasy.. Videolarını izledim, grafikler çok iyi gözüküyordu. Ama demo ya baktım, tam açılmadı gerçi, videolardaki grafiklere hiç benzemiyordu.