Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Arkadaşlar gta sa da nasıl yürünür başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Lütfen yardım edermisiniz..." şeklinde özetlenebilir....
bence arkadaşın farklı bir sorunu var yoksa sadece yön tuşlarını kullanamayıp bunu soran birini ilk defa duyuyorum sorunun hallolup olmadığı hakkında bilgi verirmisin???
bence arkadaşın farklı bir sorunu var yoksa sadece yön tuşlarını kullanamayıp bunu soran birini ilk defa duyuyorum sorunun hallolup olmadığı hakkında bilgi verirmisin???
Katılıyorum, klavyeyle yazı yazabildiğine göre klavyenin tuşlarına basabiliyor demektir, en azından bir kaç tuşa basar ve tesadüfende olsa yürür.