bu arada yuklumu bilmiyorum ama Arkadasın dediği gibi redalert2 yi Diablo2 -ve Generals ve generals zero kesinlikle olsun.
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda arkadaşlar strateji oyunları tavsiyesi istiyorum başlıklı konu tartışılıyor; bu arada yuklumu bilmiyorum ama Arkadasın dediği gibi redalert2 yi Diablo2 -ve Generals ve generals zero kesinlikle olsun....
bu arada yuklumu bilmiyorum ama Arkadasın dediği gibi redalert2 yi Diablo2 -ve Generals ve generals zero kesinlikle olsun.
red alert tarzı
act of war MÜKEMMEL BİR OYUN !
a.k.a. the_bibe
çok sağolun arkadaşlar valla ya sayenizde strateji oyunlarında ki cehaletimi gideriyorum...philipsname tarafından iletildi.
![]()
red alert ide listeme aldım, bu arada act of war ss lerine baktımda harbi müthiş bir şey, yani bir strateji oyununda böylesi görsellik müthiş...
Rome total war ve Lords everquest kurdum makinalara bunlarda iyi oyunlara benziyor... bir de ftp den Dawn of war buldum bayaa bir tavsiye etmişler yarında onu kurucam artık...
Generals zeronun cd si vardı ama bu ek paket galiba kurulum gerçekleşmedi...
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
Evet zero ek paket
s.a arkadaşlar eğer elinizde triplecdkeyfixer dosyası bulunan varsa yollayabilirmi... adresmide: mali_reis@hotmail.com... acele ederseniz sevinirim.. anlayışınız için teşekkürler..
Tozlu raflarda yerini aldı ama şunca zaman sonra söylemem gerekir ki benim için çok faydalı bir konu oldu...Burada tavsiye edilen oyunlardan bilhassa " Lord Of The Rings Middle Earth " gerçektende hem beni hemde müşterileri kendine hayran bıraktı...
Forumdaşlarımı bu yüzden çok seviyorum...yardıma ihtiyacın olduğu zaman imkanlar ölçüsünde, yardımsız kalmıyorsun...![]()
eehhe eski ama Starcraft'ı dene bence![]()
When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone..
2006 yılının Eylül ayında çıktı.
Yılın strateji oyunu Company Of Heroes
kesinlikle süper bir oyun, multiplayer olarak değme oyunlara taş çıkartır![]()
Company of Heroes benden kaçar mı arkadaşlarindirdim de kurmak için zaman kolluyorum...benim asıl merak ettiğim oyun " Paraworld " hele bir bitsin de hakkında bir iki birşey yazarım, erinmezsem...
Empire Earth Diom başka bi şey demiom