+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 27

arkadaşlar strateji oyunları tavsiyesi istiyorum

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda arkadaşlar strateji oyunları tavsiyesi istiyorum başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar bilmeyeniniz vardır belki söyliyeyim, internetkafe işletiyorum...makinalarda bayağı bir oyun yüklü tarzlarına bakarsanız genelde aksiyon, spor, yarış ve korku tarafındaki ...

hARDWAREMANIAC mysterious_man Avatar
    Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    söylerim ama öncelikle mangır çalışsın....... Rep Gücü: 5,218,214
    Blog Mesajları
    1

arkadaşlar strateji oyunları tavsiyesi istiyorum

arkadaşlar bilmeyeniniz vardır belki söyliyeyim, internetkafe işletiyorum...makinalarda bayağı bir oyun yüklü tarzlarına bakarsanız genelde aksiyon, spor, yarış ve korku tarafındaki oyunlarda sorun yok çeşitlilik çok...strateji oyunları kendim pek sevmediğim için takipte etmiyorum-edemiyorum...
    müşteriler uzun zamandır abi yokmu şöyle yeni strateji oyunları deyip duruyorlar...eh ne biliyorum ki neyi kurayım ...zaten saysam, age of empires-mythology, Myth 3 the wolf age, earth empires 2, warcraft 3 falan var sizlerden ricam, 2005 senesi başlarından itibaren çıkmış, bilhassa multiplayer yönünden tatminkar güzel strateji oyun tavsiyeleri...

not:tavsiyeleriniz büyük bir önem ve ehemmiyetle dikkate alınıp araştırılacaktır...
    "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
    Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek

V.I.Member sHiNe Avatar
    Katılım tarihi
    15.03.2005
    Nereden
    İzmir
    Lord Of The Rings Middle Earth i Deneyebilirsin baya bi talep var cafede.

V.I.Member Arslan_M Avatar
    Katılım tarihi
    17.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    hoca bence rise of nations u bi dene.. tavsiye ederim... strateji oyunlarını pek sevmezdim ama gercekten hosuma gitti...
    ???

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı Arslan_M tarafından iletildi.
    hoca bence rise of nations u bi dene.. tavsiye ederim... strateji oyunlarını pek sevmezdim ama gercekten hosuma gitti...
    ya vallahi aklıma geldi fi tarihinde indirmiştim bu oyunu bilgisayarlardan birinde imajı yatıyordu...vallahi iyi ki aklıma getirdin

Alıntı ForeverShine tarafından iletildi.
    Lord Of The Rings Middle Earth i Deneyebilirsin baya bi talep var cafede.
    dostum bu 4 gb değil mi yanlışım varsa düzelt birde multi yönden nasıl??? ona göre karar vericemde

Katılım tarihi
    17.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    ewt guzel oyundur onun bide ek paketi vardı istersen onuda yuklersin cesit felan olur )

Cool Member ßlackened Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    4gb olsada 4 tane oyuna bedel ben kurmanı tavsiye ederim.
    birde cossacks tarzı oyunlardan, American Conquest - Fight Back,cossacks 2 ve alexander var bunlardan bitanesini de kursan fena olmaz bence.

V.I.Member sHiNe Avatar
    Katılım tarihi
    15.03.2005
    Nereden
    İzmir
    Aslına bakarsan multi yonunden ben baya zorluk çekiyorum Middle Earth de.Bazen birbirlerini görmüyolar bazen görseler bile kaç dakika sonra infilak ediyolar.Bazen de hiç bisorun yok ama çok kişi geldi sordu varmı varmı diye
    Defalarca kurdum farklı keylerle farklı cra..c ler kullandım sorun değişmedi.
    Kısacası sen bilirsin ayrıca dediğin gibi yaklaşık 4 GB yer kaplıyo

Power Member tiger007 Avatar
    Katılım tarihi
    28.02.2005
    Nereden
    İstanbul

Arkadasların dedii oyunlar ilk seçeneklerim olurdu 3. olarak ise empire earth 2 yi deneyebilirsin.

Katılım tarihi
    17.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    birde unutulmaz red alert 2 var bence onuda kur..tabii kurmadıysan

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    dostlar tavsiyenize uyup lotr Battle for Middle Earth i yüklicem...bu arada tiger007 dostum empire earth 2 yi, 2 gün önce kurdum, yeni yeni ısınıyorlar oyuna...
    bu arada başka tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim...

forevershine biraz araştırdım maalesef ki sorunu yaşayan bir tek sen değilmişsin bir zaman sonra oyun portluyomuş her zaman değil ama neyse kurayım artık bakarız bir şeyler...sorunu çözersen haber ver veya ben bulursam sana yazarım

Cool Member ßlackened Avatar
    Katılım tarihi
    09.08.2005
    bende hiç öyle sorun çıkarmadı.benimki cd versiyonu belki ondan olabilir.sadece bazen save dosyaları bozulabiliyor.oyunu her bilgisayara ayrı yükleyip farklı cd-key kullanılması gerekiyor.kopyala yapıştır yemiyor yani.cdsiz oynatması içinde 17mb lik bir dat dosyası var onu kullanıyorum.türkçe yaması bile çalışıyor.
    red alerti görünce aklıma gelen başka bir oyun generals.

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    ewt guzel oyundur onun bide ek paketi vardı istersen onuda yuklersin cesit felan olur )
    arslan dostum bendeki oyunun ismi bu "Rise Of Nations And Rise Of Nations Thrones And Patriots" ek paketten bahsetmiştin bendeki ikisi birden yanlışmıyım... içinden şöyle imajlar çıktı ayrı ayrı

Rise Of Nations flt ve rzr-ron bunlardan hangisi ana oyun biraz fazla soru soruyom ama

Power Member king007 Avatar
    Katılım tarihi
    30.09.2004
    Nereden
    Porto
    multiplayer olarakta iyi oyundur, zevkle oynar müşterilerin...

Katılım tarihi
    17.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı mysterious_man tarafından iletildi.
    arslan dostum bendeki oyunun ismi bu "Rise Of Nations And Rise Of Nations Thrones And Patriots" ek paketten bahsetmiştin bendeki ikisi birden yanlışmıyım... içinden şöyle imajlar çıktı ayrı ayrı

Rise Of Nations flt ve rzr-ron bunlardan hangisi ana oyun biraz fazla soru soruyom ama
    hoca tamam sende ikiside var...
    Rise of nation diye gecen ana oyun, Thrones And Patriots da ek paket oluyor... ikisinide indirmissin

ya o kısaltmalar ne anlama geliyor bilmiyorum ama zaten deneme yanılma yontemiyle bulursun...ilk hangisi kurulursa ana oyun odur
    buda gamespotun oyun icin puanı
    http://www.gamespot.com/pc/strategy/...rise+of+nation
    buda ek paket
    http://www.gamespot.com/pc/strategy/...rise+of+nation

Member
    Katılım tarihi
    17.09.2004
    Nereden
    izmir
    kesinlikle The Battle for Middle-earth ü yükle

patlama sorunu bende yasamıstım.Asagıda anlatılanları www.bfme-tr.com den aldım ve uyguladım. sorun kalmadı.
    5 DK Kapanma

TripleCDKeyFixer_eng_ui İle 5 dakika sorunu çözümü..
    1-Sorunu daha rahat çözmek için D:\'ye yükleyin.
    2-Tüm crack vb. işlemleri yapın.
    3-İndirdiğiniz Zip'li dosyadaki TripleCDKey adlı key-changer programını ilk önce masa üstüne atın ardında D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içine atın.
    4-Başlat- Çalıştır'a girin ve cmd yazın.

Not: Tırnak işareti olan yazılarda tırnak işareti kullanmayınız.Bu işlemleri yaptıktan sonra açılan Command'ta aşağıda verilenleri yapın...
    Oyunu D:'ye yüklediğimiz için "D:" yazın.Ardından "dir" yazın.Sonra oyunu D'nin içinde nereye yüklediyseniz başına cd boşluk koyarak oyun klasörünün içine girin.(cd The Battle for Middle-earth (tm) gibi).
    Artık D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içindesiniz..Şimdi "TripleCDKeyFixer_eng_ui -advance" yazın.Burdan c/p yaparakta yapabilirsiniz.Bunu yazdıktan sonra bir menü açılacak.Ordan advance'e tıklayarak en aşşağıda Browse'a tıklayın ve oyunun kurulu olduğu yeri gösterin.Bu işemi de yaptıktan sonra Browse'un yanında "Set" yazıyor.Ona tıklayın.Bir hata vericek ama önemli değil.Ardından üst tarafta bi CD key yazıyor. (FJSS-DSFH-DFSD-DFFG gibi).CD'key yazan yerin yanında da "Set" var ona tıklayın.Artık orjinal BFME'ün data dosyası oyunun kurulu oldugu dizinin bi üstünde oluşmuştur.Yani oyun D:\The Battle for Middle-earth (tm) dizininde yüklü.Data bosyası ise D:'ye gider.D:deki LOTRBFMe.dat isimli dosyayı oyunun içine yapıştırın.Artık hiç bir sorun yaşamadan oyunu oynayabilirsiniz... Bilgisayarı yeniden baslatmayı unutmayın ama..
    'TripleCDKeyFixer' i netten kolayca bulabilirsin. bulamazsan mail i ni yaz gondereyim.

bu arada The Battle for Middle-earth u hemen yukle cunku yakında 2. si cıkıyor...!

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon