+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 12
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon
Results 1 to 15 of 178

Assassin's Creed -PC- [Genel Konu]

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Assassin's Creed -PC- [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; http://assassinscreed.uk.ubi.com/wal...aper1_1024.jpg Prince of Persia serisi ne yazıkki üçlemenin sonuncusu olan the two thrones ile bitti.Ama prince of persiya tadı damamızda ...

hARDWAREMANIAC hasantahsin Avatar
    Katılım tarihi
    17.06.2006
    Nereden
    istanbul
    Blog Mesajları
    3

Assassin's Creed -PC- [Genel Konu]

http://assassinscreed.uk.ubi.com/wal...aper1_1024.jpg

Prince of Persia serisi ne yazıkki üçlemenin sonuncusu olan the two thrones ile bitti.Ama prince of persiya tadı damamızda kaldı herkez acaba bi prince of persia 4 cıkarmı diye düşünmeye başlamışken firma milletin hevesi kırılmasın diye Assassin's Creed oynunun haberini verdi oyun şubatta cıkacak ancak videoları ekran görüntüleri şimdiden herkezi sardı bende dahil videoları izler izlemez hemen konuyu açmaya karar verdim

KONU
    Assassin's Creed'in konusu da bir hayli ilginç ve bir o kadar da derin. Hristiyan dünyası, Kudüs gibi kutsal bir şehri ele geçirmek ve Selahattin Eyyubi komutasındaki Müslüman ordusunu dize getirmek için 3. Haçlı ordusunu oluşturdu. Hıristiyan Devletlerinden askerlerin katıldığı bu çok uluslu güç, geçtiği yerlerde birçok katliamlara imza atar. O dönemlerde varlığı bilinen bir tarikat vardır. Hassan Sabah liderliğindeki bu tarikat genelde, müritlerini haşhaş (Afyon) uyuşturup zor görevleri yaptırmaktadır. Hasan Sabah taraftarlarının oluşturduğu tarikat haşhaş içtikleri için “Haşhaşin Tarikatı” olarak da biliniyor. Bu Haşhaşin Tarikatı, Avrupa dillerinde bazı değişikliklere uğrayıp “Assassin” şekline dönüşüyor. Oyunun ismi de buradan geliyor, yani Assassin's Creed. Haçlı ordusu Kudüs'e gelince, Suriye'deki bir kaleyi üs edinen bu tarikat çözüm için kolları sıvar. İçlerindeki en cesur ve en deneyimli savaşçısını Akka şehrine gönderir. (konu alıntıdır)

izler izlemez beni saran videolardan bir kaçı

Video 1Video 2Video 3Video 4Video 5

ve oyundan görüntüler

http://assassinscreed.uk.ubi.com/ima...ENLARGE_09.jpg
    http://assassinscreed.uk.ubi.com/ima...ENLARGE_10.jpg
    http://assassinscreed.uk.ubi.com/ima...ENLARGE_11.jpg
    http://assassinscreed.us.ubi.com/ima...ENLARGE_14.jpg
    http://assassinscreed.us.ubi.com/ima...ENLARGE_15.jpg
    En son diablo tarafından düzenlendi: 12-05-2006 saat 21:24 Sebep: resimleri abartmayalım
    Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
    Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.

hWM Haber Editörü KroninuQus Avatar
    Katılım tarihi
    13.09.2006
    Nereden
    hARDWAREMANIA/Ankara
    Çok önyargılı konuşmak gibi olmasın ama Ubiosft yaparsa güzeldir Şaka biryana resimler bana acayip pop u anımsattı. Abi hatırlatmayın bana serinin bittiğini ağlayasım geliyor
    Ama konusu hoşuma gitti umarım ubisoft bekleneni verebilir yine.
    Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele...

V.I.Member RigelKent Avatar
    Katılım tarihi
    11.04.2005
    Çok güzelmiş bu oyunu kesinlikle kaçırmam, tanıtım için teşekkürler
    "Son nehir kuruduğunda, son ağaç kesildiğinde, son balık tutulduğunda, beyaz adam paranın yenmeyecek birşey olduğunu anlayacak." (Kızılderili Atasözü)

Katılım tarihi
    17.06.2006
    Nereden
    istanbul
    Blog Mesajları
    3
    Alıntı KroninuQus_BerQ tarafından iletildi. Mesajı göster
    Çok önyargılı konuşmak gibi olmasın ama Ubiosft yaparsa güzeldir Şaka biryana resimler bana acayip pop u anımsattı. Abi hatırlatmayın bana serinin bittiğini ağlayasım geliyor
    Ama konusu hoşuma gitti umarım ubisoft bekleneni verebilir yine.
    Ewet konu güzel zorba hristiyanlara karşı yani bi nevi müslüman bile sayılır prince

Moderator diablo Avatar
    Katılım tarihi
    11.01.2002
    Nereden
    Japonya
    Resimleri imagshack a upload yapıp verin , boyutları büyükse imageshack ile otomatik 800*600 gibi "makul" boyuta getirin ...

Katılım tarihi
    13.09.2006
    Nereden
    hARDWAREMANIA/Ankara
    Alıntı hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster
    Ewet konu güzel zorba hristiyanlara karşı yani bi nevi müslüman bile sayılır prince
    Ewet Yalnız dikkatinizi çektimi bilmiyorum herifin duruşu bile prince i andırıyo arka fonlar tip filan yada hasretten halüsinasyon görüyorum

Katılım tarihi
    17.06.2006
    Nereden
    istanbul
    Blog Mesajları
    3
    Ewet Yalnız dikkatinizi çektimi bilmiyorum herifin duruşu bile prince i andırıyo arka fonlar tip filan yada hasretten halüsinasyon görüyorum
    zaten amaç prince of persia serisini devam eettirmek bukadar cok tutan bi oynu şak diye kesemiyorlar ama aynı seriyi devam ettirincede suyu cıkıyo.bu şekilde hem prince of persia yı efsane olarak bırakıyolar ama parak kaynagınıda kesmiyolar zekice

Rookie Member DEATH93 Avatar
    Katılım tarihi
    05.12.2006
    Nereden
    silkroadın gobeğinde
    bu oyun birzamanlar cıkmıs olan thief oyununun daha fazla atraksiyon olanı

Katılım tarihi
    13.09.2006
    Nereden
    hARDWAREMANIA/Ankara
    Alıntı hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster
    zaten amaç prince of persia serisini devam eettirmek bukadar cok tutan bi oynu şak diye kesemiyorlar ama aynı seriyi devam ettirincede suyu cıkıyo.bu şekilde hem prince of persia yı efsane olarak bırakıyolar ama parak kaynagınıda kesmiyolar zekice
    Böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin Aslında en iyisini yapıyorlar dediğin gibi ringi zirvede terkediyorlar böylece "güzeldi ama cıvıdı" tarzı bir lakapla anılmazlar
    Neyse bakalım konuyuda dağıtmadan yazdınmı göremedim ama ne istiyomus bu oyun sistem olarak?

Katılım tarihi
    05.12.2006
    Nereden
    silkroadın gobeğinde
    BANA gore bu oyun prince of persia ua da benzese de tmmen deişik bir tur oyun olduunu solemeliim
    ~~~~~~SILKROAD MANYAGI~~~~~~

İ AM YOUR DEATH

Katılım tarihi
    17.06.2006
    Nereden
    istanbul
    Blog Mesajları
    3
    Böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin Aslında en iyisini yapıyorlar dediğin gibi ringi zirvede terkediyorlar böylece "güzeldi ama cıvıdı" tarzı bir lakapla anılmazlar
    Neyse bakalım konuyuda dağıtmadan yazdınmı göremedim ama ne istiyomus bu oyun sistem olarak?
    Şimdilik ps3 de cıkacak o yüzden sistem gereksinimi bilgisi veremiyorum ancan pc ye gelecegi zaman yazarım.Tabi tahminen gene paradan fedakarlık etmeyenlerin oynayamayacagını düşünüyorum(Korkma pc ye de gelecek)

zira grafigi bu olan oyun biraz kasar gibi....

Katılım tarihi
    05.12.2006
    Nereden
    silkroadın gobeğinde
    heyt be resme bak gozlerim kamastı

Cool Member Lord_Raziel Avatar
    Katılım tarihi
    20.10.2005
    Nereden
    Kocaeli
    Alıntı DEATH93 tarafından iletildi. Mesajı göster
    bu oyun birzamanlar cıkmıs olan thief oyununun daha fazla atraksiyon olanı
    deil mi? ben de ne çok sevmiştim. daha doğrusu sadece Thief Deadly Shadows u oynamıştım ama bayılmıştım. 3 kere falan bitirmiştim. keşke devam ettirseler.

neyse konuyu dağıtmayalım benim de dört gözle beklediğim oyunlardan biri ancak sistemimiz yetecek mi bilemiyorum. en azından grafiği biras kısıp da oynayabilsek. acaba ne motoru kullanacaklar. geçenlerde Dark Messiah oynadım Source motoru kullanılmıştı. bunu da öle bişe kullanıcaklar olsa gerek.

Katılım tarihi
    17.06.2006
    Nereden
    istanbul
    Blog Mesajları
    3
    Alıntı Lord_Raziel tarafından iletildi. Mesajı göster
    deil mi? ben de ne çok sevmiştim. daha doğrusu sadece Thief Deadly Shadows u oynamıştım ama bayılmıştım. 3 kere falan bitirmiştim. keşke devam ettirseler.

neyse konuyu dağıtmayalım benim de dört gözle beklediğim oyunlardan biri ancak sistemimiz yetecek mi bilemiyorum. en azından grafiği biras kısıp da oynayabilsek. acaba ne motoru kullanacaklar. geçenlerde Dark Messiah oynadım Source motoru kullanılmıştı. bunu da öle bişe kullanıcaklar olsa gerek.
    kardeş prince of persia ddevamı sayılır bu motor karburatör sanzıman hep aynıubi soft montreal stüdyodaki 1 2 3 yapan ekip hiç yerinden kalkmadan bunuda yapıyo credit bolümüde komple aynı yani

konu hariç

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    Oyun yanlızca PS3 ve Xbox360 için...

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 12
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon