Yahu su Battle of Middle Earth ne zaman cikiyor...haberi olan var mi?
Bi sorum daha var...bildiginiz oyun clonlama programi var mi? download edebilicegim?
panzers phase 2 geliyomus yakinda
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Battle of Middle Earth başlıklı konu tartışılıyor; Yahu su Battle of Middle Earth ne zaman cikiyor...haberi olan var mi? Bi sorum daha var...bildiginiz oyun clonlama programi var ...
Yahu su Battle of Middle Earth ne zaman cikiyor...haberi olan var mi?
Bi sorum daha var...bildiginiz oyun clonlama programi var mi? download edebilicegim?
panzers phase 2 geliyomus yakinda
Galiba kasimda cikiyormus Battle of Middle Earth....Best Buy'da filan tanitimini filan yapiyolar....
BU YÜZÜKLERİN EFENDİSİ OYUNU DİMİ.![]()
![]()
![]()
![]()
bahçelerde kereviz.
gel bana nazlı yarim.
madem yüzme bilmiyon.
niye çıktın çam ağacına.
kasımın 3.haftası gibi çıkacak ... nero yada clone cd işini görür kopyalamada...
Diablo cvp icin tskler....ciksa da su bir an evvel oynasak, ilk versiyonu war of the ring senaryo olarak cok zayifti eger biraz daha gelistirirlerse Battle of middle earth ile super olucak. Ozellikle multiplayer modu ve kahramanlari kullanmasi bayaa zevkli olucak.
Clone cd ve nero kullandim fakat copy protection sorunu oldu....son anda acmiyo oyunu.....orjinal ile acip sonra kopya cdyi takinca problem cikmiyor. Bi de Game clone var heralde belki o programla olur.
LOTR:battle for middle earth başlı başlına bir yapıt olcak zaten ..
ben sürekli nero ve clone cd kullanıyorum ve rahatça yapabiliyorum ... orjinal cd derken gerçek anlamda orjinal cd mi kullaıyorsun kopyalamak için?
Evet...gercek anlamda orijinal cd..her ay disari ciktigim icin yeni cikan oyunlarin tumunu aliyorum fakat baskasina verdiklerimin kopyasini almak istedigimde alamiyorum....bu konu ile ilgili bir cozum var mi?