Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

beyon good evil yardım....

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında beyon good evil yardım.... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yav arkadaşlar bu oyunu aldım ama oyunun şu yaratıkla dövüştükten sora evin içinde başlıyoruz ya oyuna oradan bir türlü çıkamadım.domuz ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-06-04, 01:09   #1 (permalink)
beyazfatih
Power Member

beyazfatih Avatar

Katılım tarihi: 21.01.04
beyon good evil yardım....

yav arkadaşlar bu oyunu aldım ama oyunun şu yaratıkla dövüştükten sora evin içinde başlıyoruz ya oyuna oradan bir türlü çıkamadım.domuz dışarda bi kapıyla uğraşıyor.yanına gidiyorum acaba kapı faln açılır mı diye bir türlü açılmıyor.evin içinde de fotoğraf makinesini aldıktan sonra zaten bişey yok.buradan nasıl çıkıcam arkadaşlar ne yapmam lazım..
beyazfatih çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-04, 19:45   #2 (permalink)
CuneytY
Cool Member

CuneytY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.07.02
Nereden: Istanbul
tam hatırlamıyorum ama elektiriğin gelmesi için belli bir miktar para gerekiyordu sanırım. Para kazanmak için etraftaki canlıların resmini çekmelisin, fenerin üstünde de yaratıklar vardı. Elektirik gelince kapılar açılacak zaten
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-04, 20:48   #3 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
aracın orda büyük bir jenerator war onu ileri doğru (aracın yanına) iteceksin.
EzerchE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-06-04, 14:16   #4 (permalink)
fearless
Rookie Member

fearless Avatar

Katılım tarihi: 23.03.04
Nereden: istanbul
Evde ilk olarak uçan yaratığın ve evdekilerin resimlerini çek. Sonra dışarı çık domuzun bulunduğu yere git orda sağda oyunu save etmen için gerekli diskler var onları al ve domuzun yattığı yerin sol yanında bir konsol var savelerin yapıldığı konsol. Ona diski yerleştir. Otomatik olarak ekrana save ve bir mesaj gelecek mesajı oku. Görevi aldık şimdi. Domuzla bişeyler konuşuyorsun. Sana işte oralar tehlikeli falan diyor biz dinlermiyiz?. Ordan çık ve howercraftın olduğu yere gel ortada duran güç kaynağını ileri doğru ittir domuz sana yardım edecek zaten bin ve dışarı çık.OK
AMD Athlon 64 X2 3800+,ASUS A8N-SLI PREMIUM ,LEADTEK WINFAST PX7800GTX (şimdilik 1 tane),4*512 ddr 400 kingston,Antec -Siyah SOHO Fİle Server - PlusView II kasa,Antec - 480 watt ATX12V v2.0 güç kaynağı - NeoPower 480,120 GB SEAGATE 7200 RPM SATA2SERIAL ATA 8M,,NEC ND3540 SIYAH 16X DUAL LAYER ,Samsung 763MB.....
fearless çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:33.