Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Black & White 2 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ah ah gelsin artık şu oyunlar yafs oynayalım işte yeni screenler...şu maymunlara akıllandırmanın zamanı geldi acaba acaba oyuna eklenen yeni ..." şeklinde özetlenebilir....
Ah ah gelsin artık şu oyunlar yafs oynayalım işte yeni screenler...şu maymunlara akıllandırmanın zamanı geldi acaba acaba oyuna eklenen yeni hayvanlar arasında G.W Busshh da var mı
Oyunda en hoş olan yönlerden biride tamamen mouse ile kontrol. Klavyeye hiç dokunmuyorsunuz. Mucizeleri yapmak için mucizenin hangi şekil ile yapıldığına bakıyorsunuz. Mesela içe doğru dağire yapınca Miracle FireBall oluyodu.
Tabi bunları yapmak için tanrılsal güçleriniz olmalı. Ya iyi tanrı olucaksınız. İnsanlarınıza yerdım edip onların size doğa etmesini sağlayacaksınız. Yada işin kolayına kaçıp bir çocuk kurban edeceksiniz Öle bir güç veriyoki. Ben gene koyun kurban ediyodum . Oda az çok fena değildi. Diğer köyleri ele geçirmek içinde ya White olacaksınız yada Black .
Birazda canavarınızdan söz edelim. İyi eğitimli bir kaplan istiyorsanız. Onu sevmeli gerekirse ceza vermelisiniz. Benimki acıkınca çocuk yiyordu (nerde yanlış yaptıysam ) Böyle işde oyunu alın oynayın....
Bende oyunun 2. sini çok büyük heyecanla bekliyorum.