Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Black and White 2 [Çıktı]

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Black and White 2 [Çıktı] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Oyun 4 CD. GameRankings Scores oyunun hayranlarına duyrulurs......" şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-10-05, 21:34   #1 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Arrow Black and White 2 [Çıktı]

Oyun 4 CD.GameRankings Scores oyunun hayranlarına duyrulurs...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-05, 00:32   #2 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Oynayan varsa yorumlarını yazabilirmi, ilki gibi hayal kırıklığımı oldu acaba

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-05, 00:46   #3 (permalink)
TiesTorN
Banned user

TiesTorN Avatar

Katılım tarihi: 02.09.03
Nereden: Punishland
Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi.
ilki gibi hayal kırıklığımı oldu acaba
hayal kırıklığı ?
TiesTorN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-05, 08:38   #4 (permalink)
eskiya38
Cool Member

eskiya38 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.02.05
Nereden: Hollanda
Alıntı:
TiesTorN tarafından iletildi.
hayal kırıklığı ?
+1
Eski 08-10-05, 12:48   #5 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Oyunun ilki oyun dünyasında bir ilkd ve ortalığı sarstıi nasıl bir hayal kırıklığı yaşadınız ki ayrıca 2.si ilkinden daha fazla şey sunuyor ayrıca grafik olarak da çok ilerde oyun...
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-05, 13:55   #6 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
demo olarak bıryerde cekebılıyormuyuz

bu oyunmu hayal kırıklıgı
?
Eski 18-10-05, 18:06   #7 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
TrGamer İncelemesi
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-10-05, 21:27   #8 (permalink)
::ZaFeR::
hARDWAREMANIAC

::ZaFeR:: Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.04
Nereden: Sakarya
Blog Mesajları: 1
Resimler: 3
güzel bi oyun herkesin oynamasını avsiye ederim

::ZaFeR:: çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-10-05, 01:43   #9 (permalink)
vizjerei_z
V.I.Member

vizjerei_z Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: istanbul
ben oyunu çok beğendim. gerçi daha başlardayım ama mantığı hoşuma gitti.şimdi diyeceğim şey bazılarının hoşuna gitmeyebilir. bana göre age of empires III den daha iyi. belki de aoe IIIün aoe II den grafik haricinde pek bir farkı olmamasından dolayı bana öyle gelmiş olabilir.bana black and white 2 daha cazip gibi geliyor. saygılar...
P4 2.26 - MSİ 7060-90 Mainboard - 256 MB Saphire 9600 XT - 512 MB DDR 400 Kingston - Creative Live Value - 40 GB + 80 GB Seagate Baracuda - Zoom 5510 ADSL Modem - 19" Vestel Monitor - Casecomm Psu - Jazz 4+1 -
vizjerei_z çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-10-05, 01:32   #10 (permalink)
ReDDoG
Member

ReDDoG Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: Ankara
Almaya değer mi?

Almaya değer mi arkadaşlar...Hakkında doğru düzgünyorum yok galiba fıs çıktı
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-11-05, 02:35   #11 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
VALLA BENDE iyimi kötümü oyun anlamadım oynayanlar hiç yorum yapmamış ve 4 cd çok , bide demosu yokmu bu oyunun ya hem çok oynamak istiyorum hem almak istemiyorum arada kaldım

hami10 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-11-05, 16:59   #12 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
direk netten indirdim DVD versiyonunu, büyük bir heyecanla yükledim, oynadım, ve bitirdim. 2 hafta evve oldu tabii bunlar

şimdi bir kere oyun bana göre 1. den 50 kat daha güzel olmuş.
Mesela şehir ele geçireceksiniz isterseniz savaşarak, isterseniz simcity oynar gibi şehrinizin üstüne düşerek başkalarını da bu şehre çekerek oynayabiliyosunuz. Bu benim en çok hoşuma giden şey oldu.
İnanç olayı çok çok gelişmiş 1. ye göre daha da güzelleşmiş. Yaptığınız her hareketten inanç geliyor.

Dikkatimi çeken başka birşey mesela 1. oyunda adamları tapınmaya yolluyodunuz mana için büyü için, onlara sürekli yemek götürmek lazımdı, bu ortadan kalkmış nüfus fazlalığı olunca otomatikman fazlalıklar tapınmaya gitti bende hoş bişey.

Hayvana gelelim, hayvancağızımızı yönetmek çok kolay, eğitmek ondan 50 kat daa kolay. Mesela köye saldınız hemen tepede yazılar çıkıyo sürekli hayvana bakmaya gerek yok. Ya da hayvanın önünde hayvanı Storage Binasına bağlayıpta odun atarak öğretmiyosunuz. Siz 1 kere odun atın hayvan onu görüyor, Shall i gather Wood yazıyor kafasında severseniz en tepeye kadar götürüyor tokatlasanız götürmüyor gibi vs vs vs. Keşke biraz daha zor olsaydı dediğim oldu bu konu,çünkü 2 soru soruyo hemen tokat at sevme işlemini yap hooop eğittik.

Pet büyüsüne geliyim, oyundaki inanç durumunuza göre yani toplma birikmiş puana göre böyle bir menüden bazı şeyler satın alıyosunuz. Mesela binalar, Miracle lar, Wonderlar var. Hayvanınızın büyü yapmasıda buna göre, satın alıyosunuz öğreniyor, 1. oyun gibi el hareketleriyle değil ki pek hoşuma gitmedi bu.
Grafikler muhteşem, sesler güzel. 6800 256mb, 2500+ 2gb ram lı sistemde 4x AA 4x AF full grafik kasmadı.
Yanlız oyun biraz kısa sürdü diyebilirim.
Özetle ben bir levelı 10 saat boyunca oynayamam diyen varsa bu oyunun yüzüne bile bakmasın. Ya da gitsin hilesi trainerı varsa bu oyunun onu bulsun öyle oynasın. Ama eğer diyosa ya ilk oyun iyiydi ama zordu biraz mesela ben belki mutluluk halde kaynak toplicam savunma yapacam, ya da ben hemen üreyecem ve lap diye birliklerimle karşı tarafı yok edecem, hayvanımda bana yardım edecek felan. Oyunda bunları çok rahat seçebileceksiniz. Ben bitirdiimde 100 de 2 evil puanıyla bitirdim, yani siz sadece içinizden ne geçiyorsa onu yapın oyun iyimisiniz kötümüsünüz kendisi doğru sonucu veriyor.
AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Black and White 2 [Çıktı] ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Black and White 2 çıktı mı? Yani Türkiye'de düştü mü piyasaya? freebard Oyunlar 2 07-10-05 22:11
Black & White 2 ye ilk incelemeler geldi ... Blow-II Oyunlar 0 04-10-05 19:32
Black & White II Blow-II Oyunlar 0 29-07-05 15:12
Black & White 2 Trailer&Tomb Raider: Legend Trailer Blow-II Oyunlar 1 30-04-05 11:06
Black & White 2 Blow-II Oyunlar 15 15-03-05 11:30

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 11:55.