Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

black&white oyununu bitirenler

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında black&white oyununu bitirenler başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yaa arkadaşlar ben bu oyunun hastasıyım ama bir türlü bu oyunu biriremedim eger bitiripte bana yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 24-07-04, 03:01   #1 (permalink)
MeM@Ti
Power Member

MeM@Ti Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.06.04
Nereden: NİĞDE
onthe fire black&white oyununu bitirenler

yaa arkadaşlar ben bu oyunun hastasıyım ama bir türlü bu oyunu biriremedim eger bitiripte bana yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok çok çok teşekkür ederim benim takıldıgım üçüncü yada dördüncü blm olması lazım şu gökten ateş toplarının yagdıgı blm yaa ben o ateş toplarını durdurdum ama bir köy kaldı benden hariç orayı bir türlü inandıramıyorum şu dag köşelerinde iki kuru kafa şeritleri var onlar daga saplanıyo ve koyluler iskelotor oluyo ben koyluleri inandırdıkca inanacak kişi sayısı surekli çogalıyo bana lütfen yardım edinde bir bitireyim artık şu oyunu

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 12:09.