Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Bmw m3 kontroller lutfen yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bmw m3 aldım ama bi türlü abayı yönetemiyorum lütfen gerekli kontrolleri verin yardım edene artı rep lütfen yardım....." şeklinde özetlenebilir....
Ben devletin yerinde olsam 6-15 yaş arası gençlerimize her ay bedava rep dağıtırım
Nedir bu rep merakı alıyonda neyin artıyor diyceksinizki abi alakaya maydınoz mesaj yazmışsında 1993ten beri bilgisayar kullanıyorum ama nedense rep filan bunlara nedense hiç merak duymadım..
Bide seninle yeterince dalga geçen olmuş ama kontrollerde yardım istiyorsan
Vitese tak ayağını debriyajdan yavaşça kaldır hafif gaza bas gider araba yapamıyorsan klavyeden sür