Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Brothers in Arms: Hell’s Highway [Genel Konu] Çıktı!
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Brothers in Arms: Hell’s Highway [Genel Konu] Çıktı! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "http://www.gamescathedral.de/gamesca...ticle&sid=5317..." şeklinde özetlenebilir....
Çok güzel görüntüler ya strategy harici tek oynadığım oyun türü bu gibi oyunlardır.COD yide çok sevmiştim.Sistem gereksinimleri ne acaba?Malum ÖSS den sonra 2. PC yi kuracas artık.(Tabii kazanabilirsek)
Cevap: Brothers In Arms: Hell's Highway - PC/PS3/Xbox 360
Ya ben bunun road to hill 30'unu biraz onadım ama pek sarmadı sildim. Şimdi cd var ama bozuk bir türlü okumuyor hatta b.sayar kilitleniyor. Neyse artık yeni seriyi alırım
Cevap: Brothers In Arms: Hell's Highway - PC/PS3/Xbox 360
Alıntı:
freeman1209 tarafından iletildi.
grafikler çok güzel.önceki versiyondaki gibi diğer askerlere komut vermek gerekmezse daha eğlenceli olur
ama o oyunun en büyük özelliği zaten emrindeki askerlerini komuta etmek ve zafere ulaşmaktır. herkes kendi başına allah ne verdiyse girersen. adamlarını komuta etmekten ve taktik ile strateji olaylarına girmezsen brothers in arms ın MOH ya da COD den ne farkı kalır? lütfen yani yok hayır ben adamları komuta edemiyorum diyorsan o başka