Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bence oyun mal gibi... hard truck gibi olsa bari... direksiyon ya az dönüyo ya çok dönüyo şerit ihlalinden ötürü puan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-04-07, 12:50   #26 (permalink)
mespage
V.I.Member

mespage Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
Resimler: 10
Re: Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

bence oyun mal gibi... hard truck gibi olsa bari... direksiyon ya az dönüyo ya çok dönüyo şerit ihlalinden ötürü puan kırıyo adeta otobüsle colin mc r. oynuyor gibiydi... saçma... karakterleri kötü çizmişler vs. vs. vs.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-07, 14:58   #27 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2

ewet uzun oynamada biraz cansıkıcı olabiliyor(hep aynı şey) ama günde 10-15 dakka oynarsan gayet zevkli oyun
Eski 21-04-07, 14:52   #28 (permalink)
icedtower
New Member

icedtower Avatar

Katılım tarihi: 09.07.05
Nereden: İstanbul
Exclamation Re: Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

Merhaba arkadaşlar bu oyunu vistada çalıştıramıyormuyuz. başlatırken hata veriyor ve açılmıyor. Bir kaç forumda directx9.0 yüklemek gerektiği yazılıydı yükledim ama birşey değişmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
icedtower çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-07, 16:01   #29 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

hatayıda yazarsan daha fazla yardımcı olabilirz gibi geliyo(ama koyduğun haldede bulamayabiliriz kızma)
hasantahsin çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-04-07, 21:19   #30 (permalink)
KroninuQus
hWM Haber Editörü

KroninuQus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15

Daha saygılı olun lütfen...Forumda yasal olmayan link vs. yasaktır bahaneyle alakası yok görevini yerine getiriyor herkes daha dikkatli olalım... Ayrıca demo işinizi görmüyorsa eğer gidip satın alabilirsiniz...

En son EzerchE tarafından düzenlendi: 28-05-07 saat 15:31
KroninuQus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-07, 09:58   #31 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
KroninuQus_BerQ tarafından iletildi. Mesajı göster
Daha saygılı olun lütfen...Forumda yasal olmayan link vs. yasaktır bahaneyle alakası yok görevini yerine getiriyor herkes daha dikkatli olalım... Ayrıca demo işinizi görmüyorsa eğer gidip satın alabilirsiniz...
abi tamam cevap veriyonda niye alıntı yapıyon şimdi alıntı yüzünden senin msj da güme gidecek

ilk başlarda olur öyle modları kendine düşman görme sanki kendine gıcıklık yapıyomuş zannetme bi süre sonra modlarıda kendinden görmeye başlayınca geçer o tabi devam ederse
hasantahsin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-07, 23:55   #32 (permalink)
onurercan_tr
Rookie Member

Katılım tarihi: 25.06.07
Nereden: İzmir
Ynt: Re: Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

arkadaşlar oyunu yükledikten sonra start a bastıktan sonra

we are sorry but the operating systems failed to provide the window the render the game graphics in.Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware

diye bir hata çıkıyor bunu nasıl giderip oyuna girebilirim.
onurercan_tr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-07, 03:20   #33 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Re: Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

Alıntı:
onurercan_tr tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar oyunu yükledikten sonra start a bastıktan sonra

we are sorry but the operating systems failed to provide the window the render the game graphics in.Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware

diye bir hata çıkıyor bunu nasıl giderip oyuna girebilirim.
1)ekrankartı yetmiyo olabilir ekran kartın ne(gerçi cok düşük ekran kartı istiyo ama)
2)directx 9 yüklü değildir
3)ekran kartı sürücüsü ekidir(düşük ihtimal)
4)ayarları çok yükseğe cektiğin için sistem kaldırmıyor olabilir
zira yazıda sistem yetebilemesi için ayarları düşür gibisinden bişi yazıyo

benim aklıma bukadar geldi
hasantahsin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-06-07, 17:00   #34 (permalink)
theflash
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.06.07
Nereden: İzmir
Ynt: Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

Ne yazıkki SCS Soft çağımızın işletim sistemlerimizin o kadar altında oyunlar yapıyorki kimse bu oyuları oynamıyor.İnsan konuyu görünce beyeniyor fakat oyunu yüklediği zaman hayal kırıklığına uğruyor.Birisinin SCS Soft u bir sarsması gerek diyorum.Kısaca bu oyunu almayın.Bu oyun çağımızın bilgisayarlarını kaldıracak güçte değil.
theflash çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-06-07, 02:03   #35 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
theflash tarafından iletildi. Mesajı göster
Ne yazıkki SCS Soft çağımızın işletim sistemlerimizin o kadar altında oyunlar yapıyorki kimse bu oyuları oynamıyor.İnsan konuyu görünce beyeniyor fakat oyunu yüklediği zaman hayal kırıklığına uğruyor.Birisinin SCS Soft u bir sarsması gerek diyorum.Kısaca bu oyunu almayın.Bu oyun çağımızın bilgisayarlarını kaldıracak güçte değil.
bence dandik bi leptopu olup hem yeni hem zavkli hem kendinde calışan oyun arayanlar için ideal oyunlar üretiyorlar bence oyun gayet zevkli tabi uzun süre oynamazsanız 10 dk oynayıp cıkın zevkli gelecektir
hasantahsin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-07, 19:13   #36 (permalink)
eraygfb
New Member

Katılım tarihi: 09.08.07

ya arkadaşlar ben bus driver yükledim bilgısayarıma oynadım ertesin gün açtımda oyun beni wap sitesine yönlendırıyo neden bana yardımcı olun arkadaşlar
eraygfb çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-07, 20:37   #37 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
eraygfb tarafından iletildi. Mesajı göster
ya arkadaşlar ben bus driver yükledim bilgısayarıma oynadım ertesin gün açtımda oyun beni wap sitesine yönlendırıyo neden bana yardımcı olun arkadaşlar
oyunu baştaki linkten indirdiyesen o demo sürümü ve 1 saatlik sadece dün bir saat oynadıysan oynama hakının dolduğunu oynamak için full sürümünü almanı istiyordur
hasantahsin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-07, 17:47   #38 (permalink)
marcos35
Member

marcos35 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.08.07
Nereden: izmir

grafikleri iyi bence
marcos35 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-07, 22:06   #39 (permalink)
by_BuR@K
hARDWAREMANIAC

by_BuR@K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.03.06
Nereden: hARDWAREMANIA
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Smile Ynt: Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

midtown madness 2 ye benziyo görüntü olarak
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-07, 22:10   #40 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Resimler: