Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "18 wheels of steel oyunlarının hayranları SCS yi bilirler. Bu firma BUS driver diye bir oyun hazırlıyordu. Bekleyenler varsa artık ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-03-07, 03:13   #1 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

18 wheels of steel oyunlarının hayranları SCS yi bilirler. Bu firma BUS driver diye bir oyun hazırlıyordu. Bekleyenler varsa artık bekleme sonra erdi!!

Oyun bitmiş. 200mb civarları. HEnüz oynamadım oynadıktan sonra ilk izlenimlerimi yazzarım unutmassam

Görevimiz, bir şehir içinde yolcuları taşımak. Sürüş için zaman sınırımız varmış, belli, bir rotamız varmış. Bu rotada olabilecek en hızlı ve en rahat sürüşü yapmak zorundaymışız falan filan.

,

AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
Asphodel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-03-07, 05:44   #2 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım
Re: Bus Driver ÇIKTI! (by SCS Soft)

Eveeet oyunu oynadık. Şimdi efendim, Oyun Parçalara Ayrılmış. Tier-1 den Tier 5 e kadar. Her Tier de 6 adet görev bulunmakta.
Görevler şöyle, size bir otobüs veriliyor. bu otobüsle belli noktadna başlayıp son nokataya kadar aradaki duraklarda durup yolcu indirip-bindirerek ilerliyoruz. Evet işte oyun bu başka bir özelliği yok
Böyle tier1 den 5 e kadar yapıyorsunuz. Bir harita var o haritanın içinde size Doğrultular çizilmiş onlara bakarak ilerliyosunuz.

Yoluclar korkabiliyor, sert fren yaparsanız, kurallara uymazsanız, kırmızıda geçerseni, veya yolcu almadan kapıyı kapatıp giderseniz, şerit değişirken sinyal vermezseniz gibi ıvır zıvır şeyle - puan alıyorsunuz. Oyunda otobüsü hep arkadan görüyoruz. süper salak yapımcılar başka görüş açısı koymamışlar sadece dışardan.

Tüm tierleri bitirince ne halt oluyoır cidden bilmiyorum. Ama oyun pat diye bitiyordur herhalde. Halbuki böyle bir haritada biz şehirdne şehire yolcu taşısak daha iyi olacaktı. 1 günde bitirebilirsiniz. Gemi kullandığımız bir oyun vardı bilenler vardı, görevler yapıyorduk işte onun aşırı kırpılmış versiyonu gibi. Zaten 180 mb olmasından belliydi biraz
10 üzerinden 2-3 veriyorum.
Asphodel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-03-07, 20:53   #3 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18

görüntüler berbat zaten, kurmaya gerek yok
TD:U varken
Eski 27-03-07, 23:28   #4 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

bi merak indirdim oyandım.görüntüler oynanabilirlik falan günümüze göre vasat.ancak güzel bi otobüs şöförü similasyonu olmuş
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-03-07, 04:16   #5 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım

abi yok 1 saatlik versiyonunu indirdim bende işte onu oynadım yok direk kaldır at hatta bu topic ide kilitleyelim silelim boş yere nacizane database de yer kapalamsın GZIP falan işin yoksa zuhahua.
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-07, 01:31   #6 (permalink)
nic39yasin
New Member

Katılım tarihi: 30.03.07
bende merak ediyorum

bende çok merak ediyorum ama bi oyunun full versiyonunu bulamadımm
nic39yasin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-07, 09:34   #7 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2

Bence en güzel oyun ekran kartıımın desteklediği oyudurata sözü bile var ben best game'e best game demem pixsel shader 2.0 istedikce oyüzden grafikler bence süper hele test drive ultimatenin berbat grafiklerinden sonra ilaç gibi geldinerden bulabiliriz acep

edit: zaten oyunun dandikliği kimsenin korsanına bile olsa para vermek istememesinden belli

Edit2: yau okadar yazı yazdım gitmedi bu yazıyı ikinci yazışım bu sefer kopyala yaptım
Eski 30-03-07, 17:58   #8 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

oyun gayet zevkli imiş demosunu indirdim oynadım aslında full ünü demodan önce indiriyodum ama torrent %99 da tıkandı gelde kafanı duvara vurma herkezde %99 a kadar var %100 lük arkadaş herkezi %99 a getirip kaçmış mekandan elinde oyun olan biri varsa 1 mb eksik için bana bi özel mesaj atabilirmi
hasantahsin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-07, 18:42   #9 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım

evet evet 99.7 de takılıyor torrent seed pirate bilmene sitesi.
amca vermiş 99.7 yi bırakmış kaçmış 3 gündür yok bir hareket
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-07, 19:23   #10 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Asphodel tarafından iletildi. Mesajı göster
evet evet 99.7 de takılıyor torrent seed pirate bilmene sitesi.
amca vermiş 99.7 yi bırakmış kaçmış 3 gündür yok bir hareket
yau tamamda kimsede yokmu biz tamamlayıp verelim garibanlara oyun güzel ben sevdim kurallara uyan tek oyun bu arada oyunun full versiyonunun tek farkı bence süreyi kaldırması olacak gibi
hasantahsin çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-07, 19:35   #11 (permalink)
DontHurtMe
Power Member

DontHurtMe Avatar

Katılım tarihi: 27.11.06
Nereden: i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Resimler: 9

HWM'de sradan bi gün ve sıradan illegal sohbetleri...
nere gidiyo forum
200mb lık oyun tarzım dışı amaç vsvs
ama teşekkürler
ben hala DotA oynuyorum
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-07, 21:06   #12 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım

illegal ne var yaw link mi verdik.
Pirate dediğim torrent programında yazan şey. Telekom banlamış adresi zaten giremiyoruz :P
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-07, 00:18   #13 (permalink)
gOkO
Moderator

gOkO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: on hm multi cpu
Resimler: 97

yakarım bu gezegeni bu ne biçim oyun
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
gOkO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-03-07, 00:58   #14 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6

Oyunda Kabin İçi Kamera & Sürüş Yalnız Full Versiyonunda Var , Demoda Yok

Ama Bu SCS Soft Bir 18 WoS Oyunu İle 6 Oyun Çıkardı Yuh Yani Değişen Birşey Yok Hiçbirinde Aynı Hepsi , Grafik Motoru , Kaplamalar , Modellmeler , Şehirler , İnsan Yok İnsan

Rig'n Roll Gelecek 1 Ay'a Kadar Onu Bekleyin Oyun Görsün Yüzümüz
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-04-07, 15:07   #15 (permalink)
dmxRap
Member

dmxRap Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.07
Nereden: İstanbul

hiç güzel değil gerçekten haulin için yapılan bus mod bile buna beş çeker adamlar senelerdir ugraştıkları oyunu adam gibi yapamiyorlar ya bilerek yapıyorlar veya adamlar iyi bir şirket değil ve ayrıca full versiyonunda bile kabin yok açıklamalarında istege göre yapılıcak felan yazıyor resmi sitesinde.Rig'n Roll çıksın hakkatten super olucak baya bi süre idare edicek o oyun zaten o zaman scs soft un pabucu dama atılıcak...
dmxRap çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-04-07, 15:20   #