Eveeet oyunu oynadık. Şimdi efendim, Oyun Parçalara Ayrılmış. Tier-1 den Tier 5 e kadar. Her Tier de 6 adet görev bulunmakta.
Görevler şöyle, size bir otobüs veriliyor. bu otobüsle belli noktadna başlayıp son nokataya kadar aradaki duraklarda durup yolcu indirip-bindirerek ilerliyoruz. Evet işte oyun bu başka bir özelliği yok
Böyle tier1 den 5 e kadar yapıyorsunuz. Bir harita var o haritanın içinde size Doğrultular çizilmiş onlara bakarak ilerliyosunuz.
Yoluclar korkabiliyor, sert fren yaparsanız, kurallara uymazsanız, kırmızıda geçerseni, veya yolcu almadan kapıyı kapatıp giderseniz, şerit değişirken sinyal vermezseniz gibi ıvır zıvır şeyle - puan alıyorsunuz. Oyunda otobüsü hep arkadan görüyoruz. süper salak yapımcılar başka görüş açısı koymamışlar

sadece dışardan.
Tüm tierleri bitirince ne halt oluyoır cidden bilmiyorum. Ama oyun pat diye bitiyordur herhalde. Halbuki böyle bir haritada biz şehirdne şehire yolcu taşısak daha iyi olacaktı. 1 günde bitirebilirsiniz. Gemi kullandığımız bir oyun vardı bilenler vardı, görevler yapıyorduk işte onun aşırı kırpılmış versiyonu gibi. Zaten 180 mb olmasından belliydi biraz
10 üzerinden 2-3 veriyorum.