Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Call of Duty: World at War (COD 5) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Treyarch'in sitesinde konuşulana göre Call Of Duty 5'de II. Dünya savaşı konusuna geri dönülecekmiş. Bakalım hurafeler ve zaman ne gösterecek..
..." şeklinde özetlenebilir....
Bence geriye dönmek yerine daha ileriye dönük bugünün savaslari veya uzay galaksi savaslari gibi senaryolar daha güzel olurdu..Sanki Cod senaryosu disina cikilmasi tepki görmüs veya iyi bulunmamis da öze dönülüyormus gibi bir tablo olusur ,bence modern cod cok iyiydi
__________________ Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit
helall yau nefes almadan çalışıyolarCoD 6 nezaman çıkacakmış peki tarih verirler şimdiden
ww2 den çıkarak akıllık etmişlerdi sikayet edende görmedik(gerçi sade bizim forumdan takip ettim)geri dönüş saçma olucak ve ikinci dünya savaşı çercevesinde kısır bi senaryo olacak.inşallah hurafedir
Direct X 7 Yap hacu o zaman oynayabiliyorsun rahatça
şimdi 9 yüklüydü, Direct X 7 bulup onu yüklesem hallolur diyorsun? bide bu konuyu görünce 2 yi yükledim silahın önündeki nişan şeysi görünmüyor + gibi olan şey? (kusura bakmayın biraz konu dışı ama yeni konu açmayayım dedim)
ultraslanım gir graphic options'a ordan ayarlıyorsun menüde ki adını hatırlayamadım şimdi ama defaoult yada random yazıyordur onu tıkla dx 7 yap .
birinci dünya savaşı'nın oyunlarının saracağını sarmıyorum fps olarak . neticesinde silah seçeneği az ve silahların etkisi ve aksiyon modu tartışılır .
ultraslanım gir graphic options'a ordan ayarlıyorsun menüde ki adını hatırlayamadım şimdi ama defaoult yada random yazıyordur onu tıkla dx 7 yap .
birinci dünya savaşı'nın oyunlarının saracağını sarmıyorum fps olarak . neticesinde silah seçeneği az ve silahların etkisi ve aksiyon modu tartışılır .
ooh tamamdır teşükkürler bide şu nişan olayını çözemedim + gibi şey çıkıyor ya?